Rafila îl atacă pe Voiculescu: aceeași diversiune pe care o practică de foarte mult timp! Se victimizeaza!

by | 20 Apr 2021 | Politică

Vlad Voiculescu a reușit să demonstreze și scepticilor de ce a meritat sa fie remaniat de Florin Cîțu. Acuzațiile nefondate legate de ascunderea numărului de decese covid, “existența” unei comisii înființate printr-un document aparent fals și, în general, atitudinea răzbunătoare, ostilă și plină de ura față de sistemul pe care încă vrea să-l conducă, îl fac să arate mai mult decăt disperat și te fac să te întrebi ce-l mână în luptă.

Probabil și-a epuizat toate relațiile din presă săptămâna asta când a apărut la toate posturile tv și radio de știri, ca un adevărat “stalker” obsedat de atenție, propunându-se el însuși ca ministru sau consilier în Ministerul Sănătății. Nu s-a mai văzut o așa lipsă de măsura și de adecvare la un politican . “Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau” zise acest Alexandru Lăpuşneanu de azi.

Pentru a demonta mizeriile spuse de Voiculescu, un medic de terapie intensivă de la Spitalul Colentina explică, printr-un mesaj postat pe Facebook, care sunt pașii procedurali atunci când moare un pacient. “Ideea este că nu ai cum să nu înregistrezi vreun decedat, ba încă asta se întâmplă imediat” ca replică la afirmațiile fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, privind “sutele de decese raportate diferit”. “Ne-a făcut un mare rău tuturor”, transmite medicul Laura Zarafin.

Fostul ministrul al Sănătății susținea că diferența dintre cele două raportări este de peste 500 de decese doar la spitalul Colentina.

În replică, unitatea sanitară a comunicat că în cele două platforme în care se încarcă datele privind decesele de Covid-19 nu există diferențe semnificative și că, până luni la ora 9:00 spitalul a raportat 727 de decese în platforma Alerte MS și până la ora 14:00 erau raportate 731 de decese în platforma Coronaforms.

Voiculescu a făcut după demitere acuzații nedovedite și nefondate, negate vehement de șefii de spitale, cum că decesele COVID sunt subraportate, diferențele fiind de câteva mii.

Un nebun aruncă o piatră în apă şi zece înţelepţi nu o pot scoate

Medicul Alexandru Rafila l-a atacat dur pe ministrul Sanatatii, Vlad Voculescu, vineri seara, la Digi24. Acesta a spus legat de acuzatiile lui Vlad Voculescu legate de o raportare gresita a numarul de persoane decedate din cauza coronavirsului, ca este un tip de diversiune pe care a practicat-o pe toata durata mandatului de ministru incercand sa se victimizeze. Acesta spus ca Voiculescu aduce in discutie subiecte care nu au legatura cu gestioanraea pandemiei si incerca sa mute atentia opiniei publice.

„Nici domnul ministru Vlad Voiculescu nu știe. Dânsul a spus că numărul de morți este necloncudent, că cifrele nu sunt adevărate, și așa mai departe, după care a spus că nu are nicio dovadă în acest sens. Deci este aceeași diversiune pe care o practică dânsul de foarte mult timp. Se victimizează. Aduce în discuție subiecte care nu au legătură cu gestionarea eficientă a pandemiei. Așa a făcut și în perioada ministeriatului, și încearcă să ducă atenția opiniei publice în alte zone.

Lipsa de asumare, probabil, a fost încununată de conferința de presă de astăzi, când a introdus în ecuație nu numai greaua moștenire, ci și persoana prim-ministrului, dar, mă rog, nu e treaba mea, nu facem parte din aceeași coaliție. Este evident, nu a venit cu niciun fel de soluție, iar referirile (la numărul de morți raportat greșit – n.red.) mi se par foarte grave. Cred că Parchetul ar trebui să se autosesizeze la aceste declarații, dacă este așa.

Dacă nu este așa, trebuie să existe o explicație din partea domnului fost ministru Voiculescu, de ce le-a făcut, mai ales că centrul de comandă, unde se strâng toate aceste informații, este la Ministerul Sănătății, în directa sa subordine, și lucrează angajații Ministerului Sănătății acolo. Așa că, ideea asta că nu a documentat, dar a declarat, mi se pare absolut neserioasă.”

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading