Complot intenționat la nivel mondial pentru a suprima tratamentele timpurii, avertizează un cardiolog de top

by | 27 Dec 2021 | Red Pill

Într-o apariție recentă la Joe Rogan, dr. Peter McCullough a explicat că de la începutul pandemiei de Covid-19, a existat un efort concertat pentru a insufla frica și a ascunde un protocol pentru tratamentul precoce al bolii pentru a justifica carantina și vaccinurile. El a avertizat că există un complot intenționat la nivel mondial pentru a suprima tratamentele timpurii.

McCullough, fost șef adjunct de medicină internă la Centrul Medical al Universității Baylor și profesor la Universitatea Texas A&M, este unul dintre cei mai citați autori de cercetare în domeniul său – și a depus mărturie în fața Senatului SUA în noiembrie 2020. De când a ieșit împotriva răspunsului oficial la pandemie, McCullough a fost supus unui control intens din partea stângă (a democraților americani) pentru răspândirea “dezinformării medicale” despre pandemie.

De asemenea, a făcut lumină asupra evenimentelor cardiace legate de vaccin într-o lucrare recentă, în colaborare cu Dr. Jessica Rose, virolog și epidemiolog din Canada, care analizează datele din Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinului din SUA.

Înainte de a ajunge la interviul cu Joe Rogan, urmăriți mărturia lui McCullough din martie 2021 în fața Comisiei pentru sănătate și servicii umane din Senatul Texas pentru a înțelege mai multe despre poziția sa:

În interviul cu Joe Rogan a spus că a existat un efort la nivel mondial pentru a suprima tratamentele timpurii pentru Covid-19.

“Mi se pare că, de la început, a existat o suprimare intenționată, foarte cuprinzătoare, a tratamentului timpuriu pentru a promova frica, suferința, izolarea, spitalizarea și moartea”, a spus el. “Și a fost complet organizat și intenționat pentru a crea acceptarea și apoi a promova vaccinarea în masă.”

“În SUA, doar aproximativ 500 de medici înțeleg cu adevărat ce se întâmplă… din aproximativ un milion”, a adăugat el.

Iată o parte din interviul de la Joe Rogan:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading