Într-o apariție recentă la Joe Rogan, dr. Peter McCullough a explicat că de la începutul pandemiei de Covid-19, a existat un efort concertat pentru a insufla frica și a ascunde un protocol pentru tratamentul precoce al bolii pentru a justifica carantina și vaccinurile. El a avertizat că există un complot intenționat la nivel mondial pentru a suprima tratamentele timpurii.

McCullough, fost șef adjunct de medicină internă la Centrul Medical al Universității Baylor și profesor la Universitatea Texas A&M, este unul dintre cei mai citați autori de cercetare în domeniul său – și a depus mărturie în fața Senatului SUA în noiembrie 2020. De când a ieșit împotriva răspunsului oficial la pandemie, McCullough a fost supus unui control intens din partea stângă (a democraților americani) pentru răspândirea “dezinformării medicale” despre pandemie.

De asemenea, a făcut lumină asupra evenimentelor cardiace legate de vaccin într-o lucrare recentă, în colaborare cu Dr. Jessica Rose, virolog și epidemiolog din Canada, care analizează datele din Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinului din SUA.


Înainte de a ajunge la interviul cu Joe Rogan, urmăriți mărturia lui McCullough din martie 2021 în fața Comisiei pentru sănătate și servicii umane din Senatul Texas pentru a înțelege mai multe despre poziția sa:

În interviul cu Joe Rogan a spus că a existat un efort la nivel mondial pentru a suprima tratamentele timpurii pentru Covid-19.

“Mi se pare că, de la început, a existat o suprimare intenționată, foarte cuprinzătoare, a tratamentului timpuriu pentru a promova frica, suferința, izolarea, spitalizarea și moartea”, a spus el. “Și a fost complet organizat și intenționat pentru a crea acceptarea și apoi a promova vaccinarea în masă.”

“În SUA, doar aproximativ 500 de medici înțeleg cu adevărat ce se întâmplă… din aproximativ un milion”, a adăugat el.

Iată o parte din interviul de la Joe Rogan: