Dezvăluiri sub acoperie: Pfizer vrea modificarea virusului pentru a vinde cât mai multe vaccinuri

by | 27 Jan 2023 | Red Pill

Director Pfizer: „Mutații” COVID prin „Evoluție direcționată” pentru ca Pfizer să continue să profite de pe urma vaccinurilor … „COVID va fi o vacă de muls pentru noi” … „Asta nu este ceea ce spunem publicului” … „Oamenilor nu le va plăcea asta” … „Nu spune nimănui”.

Project Veritas, site de investigații sub acoperire, a lansat astăzi un videoclip în care îl demască pe un director Pfizer, Jordon Trishton Walker, care dezvăluie cum compania sa explorează o modalitate de a „modifica” COVID prin „Evoluția direcționată” pentru a crea preventiv viitoare vaccinuri.

Jordon Trishton Walker, director Pfizer de cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice – planificatorul științific ARNm spune că Evoluția direcționată este diferită de câștigul de funcție – este definit ca „o mutație care conferă activitate nouă sau îmbunătățită unei proteine”. Cu alte cuvinte, înseamnă că un virus precum COVID poate deveni mai puternic în funcție de mutația/experimentul științific efectuat asupra acestuia.

Întâi se obțin noi mutații, apoi se produce vaccinul

Directorul Pfizer a spus unui jurnalist Veritas sub acoperire despre planul companiei sale pentru vaccinurile COVID, recunoscând în același timp că oamenilor nu le-ar plăcea această informație dacă ar fi făcută publică.

„Unul dintre lucrurile pe care le explorăm [la Pfizer] este să îl modificăm noi înșine [virusul SARS-COV-2], astfel încât să putem crea, să dezvoltăm preventiv noi vaccinuri, nu? Deci, trebuie să facem asta. Dacă vom face asta, totuși, există riscul ca așa cum v-ați putea imagina, nimeni nu vrea să aibă o companie farmaceutică care transforma viruși nenorociți”, a spus Walker.

„Din ceea ce am auzit este că ei [oamenii de știință Pfizer] îl optimizează [procesul de mutație COVID], dar merge încet, deoarece toată lumea este foarte precaută; evident că nu vor să accelereze prea mult. Cred că încearcă să o facă doar ca un lucru de explorare, pentru că evident că nu vrei să faci publicitate că descoperi mutații viitoare”, a spus el.

„Nu spune nimănui. Promite că nu vei spune nimănui. Modul în care ar funcționa [experimentul] este că punem virusul în maimuțe și le facem succesiv să se infecteze în continuare și colectăm mostre în serie de la ele.”

Walker a făcut paralele între acest proiect actual Pfizer și ceea ce s-ar fi putut întâmpla la Institutul de Virologie Wuhan din China.

„Trebuie să fii foarte atent pentru a te asigura că acest virus [COVID] pe care îl modifici să nu creează ceva care se imprăștie peste tot. Bănuiesc că este modul în care virusul a apărut în Wuhan, să fiu sincer. Nu are sens că acest virus sa fi apărut de nicăieri. Este o prostie”, a spus el.

„Nu ar trebui să faci cercetări privind câștigul funcției cu viruși. În mod obișnuit nu. Putem face aceste mutații ale structurii selectate pentru a le face mai puternice. Există cercetări în desfășurare despre asta. Nu știu cum va funcționa. Ar fi bine să nu mai fie focare pentru că… Doamne Isuse!”, a spus el.

COVID, o vacă de muls pentru Pfizer

Walker i-a mai spus jurnalistului Veritas că acest virus a fost esențial pentru succesul recent în afaceri al Pfizer:

Walker: O parte din ceea ce vor ei [oamenii de știință Pfizer] să facă este, într-o oarecare măsură, să încerce să-și dea seama cum există toate aceste tulpini și variante noi care apar pur și simplu. Deci, este ca și cum am încerca să-i prindem înainte ca acestea să apară și putem dezvolta un vaccin profilactic, de exemplu, pentru noi variante. Deci, de aceea le place, să o facă controlat într-un laborator, unde spun că acesta este un nou epitop și  dacă apare mai târziu în public, avem deja un vaccin care funcționează.

Jurnalistul Veritas: Doamne. Este perfect. Nu este, totuși, cel mai bun model de afaceri? Doar controlați natura înainte ca natura să se întâmple? Nu?

Walker: Da. Dacă funcționează.

Jurnalist Veritas: Ce vrei să spui dacă funcționează?

Walker: Pentru că uneori apar mutații pentru care nu suntem pregătiți. Ca și cu Delta și Omicron. Și lucruri de genul ăsta. Cine știe? Oricum, va fi o vacă de muls. COVID va fi o vaca de muls pentru noi pentru o vreme în viitor. Evident.

Jurnalistul Veritas: Ei bine, cred că întreaga cercetare a virușilor și mutarea acestora ar fi cea mai bună vacă de bani.

Walker: Da, ar fi perfect.

Walker a continuat explicând modul în care Big Pharma și oficialii guvernamentali, cum ar fi cei de la Agenţia americană pentru Alimente şi Medicamente [FDA], au interese reciproce și cum acest lucru nu este în interesul poporului american:

Walker: [Big Pharma] este o ușă rotativă pentru toți oficialii guvernamentali.

Jurnalistul Veritas: Uau.

Walker: În orice industrie, totuși. Deci, în industria farmaceutică, toți oamenii care ne revizuiesc medicamentele – în cele din urmă, cei mai mulți dintre ei vor veni să lucreze pentru companiile farmaceutice. Și în armată, oficialii guvernului apărării lucrează în cele din urmă pentru companii de apărare.

Jurnalistul Veritas: Ce părere ai despre acea ușă rotativă?

Walker: Este destul de bine pentru industrie, să fiu sincer. Este rău îsă pentru toți ceilalți din America.

Jurnalistul Veritas: De ce este rău pentru toți ceilalți?

Walker: Pentru că atunci când autoritățile de reglementare care ne revizuiesc medicamentele știu că odată ce încetează să reglementeze, vor lucra pentru companie; nu vor fi la fel de duri față de compania care le va oferi un loc de muncă.

Cine este Jordon Trishton Walker?

Walker este medic, consultant, educat la Yale, în prezent ocupând fucția de Director Medical, Operațiuni strategice de cercetare și dezvoltare la nivel mondial și planificare științifică mRNA la Pfizer, New York.

El este specialist în marketing pentru industria farmaceutică, a creat politici COVID aplicabile în spitale pentru o agenție federală americană, a luat cursuri de chineză chiar înainte de pandemie. El și-a șters profilurile din online însă cele mai multe date au putt fi recuperate din arhive. Mai multe găsiți aici.

Etichete: dezvăluiri | Pfizer

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading