Dr. Robert Malone: Ne aflăm în mijlocul unei psihoze de formare în masă. Vaccinarea obligatorie este de-a dreptul ilegală, dar nu le pasă.

by | 1 Jan 2022 | Red Pill

Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARN mesager, un sceptic proeminent cu privire la vaccinările obligatorii împotriva COVID-19, i-a sugerat popularului podcaster Joe Rogan – la câteva zile după ce Malone a fost suspendat de pe Twitter – în timpul unui interviu că Statele Unite se află în mijlocul unei „psihoze de formare în masă”.

„Guvernul nostru este scăpat de sub control în acest sens”, a spus Malone despre vaccinarea obligatorie în interviu. „Iar sunt fără lege. Ei ignoră complet bioetica. Ei ignoră complet regula comună federală. Ei au încălcat toate regulile pe care le cunosc, în care am fost antrenat de ani și ani și ani.”

Malone, un expert în tehnologii de vaccin ARNm, care a primit instruire la Universitatea din California-Davis, UC-San Diego și Institutul Salk, a fost interzis de Twitter săptămâna trecută. Malone a declarat săptămâna trecută că Twitter nu a oferit nicio explicație pentru motivul pentru care contul său, care a adunat 500.000 de urmăritori, a fost suspendat.

Un purtător de cuvânt al Twitter a declarat publicației de stânga Daily Dot că contul lui Malone „a fost suspendat definitiv pentru încălcări repetate ale politicii noastre de dezinformare COVID-19… conform sistemului de grevă prezentat aici, vom suspenda permanent conturile pentru încălcări repetate ale acestei politici”.

În prezent Dr. Malone poate fi găsit în rețeaua GETTR

„Aceste obligativități… sunt în mod explicit ilegale” și „sunt în mod explicit incompatibile cu Codul de la Nürnberg”, a spus Malone în timpul interviului său cu Rogan, referindu-se la setul de principii de etică a cercetării împotriva experimentării umane. „Sunt în mod explicit în contradicție cu raportul Belmont”, a spus el, referindu-se la raportul din 1978 publicat în Federal Register cu privire la principiile etice și liniile directoare pentru cercetarea care implică subiecți umani.

„Sunt complet ilegali și nu le pasă.”

Spre sfârșitul interviului său, Malone a sugerat că oamenii se află în mijlocul a ceea ce el a numit „psihoză de formare în masă”, făcând paralele cu mentalitatea care s-a dezvoltat în rândul populației germane în anii 1920 și 1930.

În acei ani, germanii „aveau o populație foarte inteligentă, foarte educată și au înnebunit”, a spus Malone.

„Când ai o societate neconectată social, care are o anxietate care plutește liber, în sensul că lucrurile nu au sens, nu o putem înțelege și apoi atenția lor este concentrată de un lider sau de o serie de evenimente asupra unui punct mic, exact ca în cazul hipnozei, ei devin literalmente hipnotizați și pot fi conduși oriunde. Ei vor urma acea persoană. Nu contează dacă îi mint sau orice altceva.”

Cu câțiva ani în urmă, a spus el, oamenii „se plângeau că lumea nu are sens” și că nu mai eram „conectați social, decât prin intermediul rețelelor sociale”.

„Atunci s-a întâmplat acest lucru”, a spus Malone, referindu-se la pandemia de COVID-19. „Așa se întâmplă psihoza de formare în masă și asta s-a întâmplat aici.”

Interviul de la Joe Rogan a fost deja dat jos de pe Youtube. Chiar Rogan, ca formă de protest față de cenzura fățișă a companiei Twitter, și-a deschi cont în rețeaua concurentă GETTR, care are ca scop susținerea dreptului la liberă exprimare.

Ca să înțelegeți de ce contează că Dr. Malone a fost de 2 ori invitat la Rogan, priviți mai jos audiențele acestuia în online față de audiența televiziunilor importante de știri din SUA:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading