Falsa arestare a salvatoarei planetei, Greta Thunberg, un circ ieftin pentru istericii verzi

by | 19 Jan 2023 | Red Pill

În ceea ce criticii numesc o cascadorie bizară de PR, o înregistrare scandaloasă o arată pe Greta Thunberg pozând și râzând calm cu poliția germană care, chipurile, a reținut-o la protestele față de deschiderea unor mine de cărbune.

Imagini cu Thunberg dusă de poliție au fost difuzate în întreaga lume, unii protestatari susținând că a echivalat cu violența poliției. Cu toate acestea, realitatea reținerii pare să fie mult diferită de cea raportată inițial.

Au apărut însă imagini video cu salvatoarea planetei, Greta Thunberg pozând cu poliția germană cu puțin timp înainte de a fi dusă și reținută în timpul protestelor în orașul Lützerath.

Noile imagini arată că Thunberg a pozat calm și chiar râzând copios cu ofițerii înainte de a fi condusă de la protest de către poliție, criticii spunând că întregul eveniment pare să fi fost pus în scenă. Pare că aștepta ca cineva să strige “Motor!”

Nu este clar dacă poliția avea ordin să pozeze pentru camere în timpul arestării lui Thunberg sau de ce această sesiune foto ciudată este dezvăluită acum. În videoclip, ea poate fi văzută râzând și arată relaxată și nepreocupată de detenția ei.

Într-un alt videoclip, poliția este văzută ridicându-o pe Thunberg, mergând cu ea 20 de metri și apoi dându-i drumul, de parcă întregul incident ar fi fost o repetiție de teatru.

Acum se ridică întrebări cu privire la diferitele incidente și dacă acestea au fost produse pentru a oferi presei globale filmările și fotografiile necesare pentru a o picta pe Thunberg ca victimă a opresiunii poliției.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading