Imunolog australian: dozele repetate de vaccin COVID inhibă sistemul imunitar (video)

by | 28 Jan 2022 | Red Pill

Recent, Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că administrarea celei de-a 4-a doze de vaccin ARNm poate afecta imunitatea, chiar dacă, pe moment se înregistrează o creștere a numărului de anticorpi.

Profesorul și imunologul australian, Dr. Robert Clancy explică de ce se întâmplă acest lucru și de ce persoanele care s-au vaccinat în mod repetat riscă să fie mai expuse la infecția COVID pentru mulți ani de acum încolo.

Dr. Robert Clancy s-a specializat în imunitatea mucoasei, fiind și cel care a dezvoltat vaccinul Broncostat, care reduce atacurile de bronșită acută până la 90%. Dr. Clancy este profesor emerit la Școala de Științe Biomedicale și Farmacie, de la Univeristatea Newcastle, el fiind și fondatorul Catedrei de Patologie de la această universitate.

Într-un intreviu cu John Campbell, imunologul și virusologul australian explică de ce boosterele repetate stimulează un mecanism care inhibă sistemul imunitar, fenomen care poate persista ani de zile, expunând persoana vaccinată la infecția cu SARS-CoV-2.

Organismul uman și-a dezvoltat acest mecanism inhibitor pentru a împiedica reacțiile auto-imune ce pot cauza alergii sau alte afecțiuni ale țesuturilor. Între cele două sistem, au loc reacții și contrareacții, într-un echilibru foarte fin, care poate fi perturbat în cazul unei supra-stimulări a sistemului imunitar, ca urmare a vaccinării repetate. Cu cât mai puternică va fi stimularea producției de anticorpi și citotoxine, prin vaccinare, cu atât puternic se va activa și mecanismul inhibitor al acestor procese, iar în final acesta va suprima cu totul reacția imună. Vezi pe larg în fragmentul video de mai jos:

Etichete: vaccin

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading