Românii bolnavi de COVID, victime colaterale ale „CĂII UNICE”!

by | 17 Oct 2021 | Red Pill, Sănătate

De ce nu avem medicamente să tratăm pacienții covid care ajung în spitale? De ce nu s-au cumpărat anticorpi monoclonali, favipiravir, arbidol, tocilizumab etc? Toată lumea, în frunte cu premierul Cîțu, dă vina pe ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, care ar fi trebuit să pregătească valul 4.

Da, e adevărat, ministrul nu și-a făcut treaba și trebuie să răspundă, măcar politic, pentru dezastrul în care a ajuns România. Dar să fim serioși! Nu i-am văzut nici pe Iohannis, nici pe Cîțu, nici pe Arafat, nici pe medicii vedetă care apăreau la televizor să ne spună să ne vaccinăm –  pe nici unii dintre ei nu i-am văzut să-i ceară astă vară ministrului să cumpere medicamentele pe care toți le invocă acum.

Toți sunt acum ultragiați că lipsesc medicamentele! Dar în urmă cu câteva luni niciunul dintre ei nu a cerut achiziția acestor medicamente pentru pregătirea valului 4. De fapt, nimeni cu funcție în gestionarea pandemiei, nu prea vorbea atunci de astfel de tratamente și, ca atare, nimeni nu era îngrijorat de absența lor. Doamna ministru Mihăilă nu a fost nici ea îngrijorată pentru că și ea cânta atunci aceeași partitură pe care o cântau toți ceilalți: „Vaccinul e singura cale de ieșire din pandemie”…

Pentru a înțelege lucrurile trebuie să facem un exercițiu de imaginație.

Să ne imaginăm, de pildă, cum ar fi arătat lucrurile dacă Arafat ne-ar fi spus în luna august că există tratament anti-covid și că ministru Sănătății ar trebui să-l achiziționeze pentru valul 4. Să ne imaginăm cum ne-ar fi explicat  Arfafat că dacă iei unele medicamente în primele faze ale bolii nu riști să mai ajungi la spital sau în coșciug… Sau cel puțin că nu mai riști atât de mult, pentru că nimeni nu-ți poate oferi garanții absolute în această pandemie. Păi dacă ar fi spus așa ceva Arafat, Iohannis, Gheorghiță și compania, ce rost ar mai fi avut să te vaccinezi? Dacă toate medicamentele înșirate mai sus fac exact același lucru pe care îl face și vaccinul – reduc riscul de spitalizare și deces –, atunci de ce să te vaccinezi cu un produs ale cărui efecte secundare pe termen lung încă nu au fost pe deplin lămurite?

Păi cum să susțină Arafat așa ceva?! Cum să acrediteze Iohannis sau Cîțu ideea că medicamentele de mai sus, dar și multe altele, care sunt folosite în alte state, fac exact același lucru ca și vaccinul minune? Asta ar fi ruinat și mai mult campania de vaccinare!

O astfel de retorică nu putea fi aprobată la nivel oficial! Vaccinul trebuia să rămână în continuare „CALEA UNICĂ” de ieșire din pandemie. Aceasta a fost strategia criminală! „Vaccinul e singura cale”!  O minciună sfruntată, respinsă chiar de Organizația Mondială a Sănătății! O minciună care acum iese la iveală odată cu morții din spitale!

Să mergem puțin mai departe cu imaginația… Ce s-ar fi întâmplat dacă ministrul Ioana Mihăilă ar fi cumpărat tone de favipiravir sau arbidol sau anticorpi monoclonali și le-ar fi inclus în protocolul de tratament anti-covid? Ce nebunie s-ar fi iscat! Că însuși ministrul Mihăilă este anti-vaxxer! Că neagă unicitatea absolută a vaccinului și îndrăznește să aducă în țară tratamentele alternative!

Cum ar mai fi putut susține Arafat, Cîțu, Iohannis și toți ceilalți că vaccinul este singura cale?!

Dar să nu ne facem iluzii nici despre ministrul Mihăilă! Că ar fi încercat săraca să cumpere acele medicamente, dar nu a fost lăsată de Cîțu și Arafat! În realitate, a fost părtașă la aceeași propagandă criminală. Și ea a susținut, la fel de tare, aceeași retorică a „CĂII UNICE” prin vaccinare. Nu mai vorbim aici de vaccinații infectați, care au transmis din greu virusul. Nu mai vorbim de vaccinații din spitale sau de la ATI sau despre cei care au decedat având schema completă de vaccinare.

Cel mai grav e că sute de români, nevaccinați sau vaccinați, ajung în zilnic în spitale, iar unii mor pentru că s-a negat cu ferocitate orice alternativă. Acesta este motivul real pentru care românii mor cu zile neavând medicamentele folosite pentru tratamentul anti-covid! Nu pentru că cineva a fost neglijent și nu și-a făcut treaba, cum insinuează Cîțu în căutarea unui țap ispășitor. NU S-AU LUAT MEDICAMENTE PENTRU CĂ NU TREBUIA SĂ EXISTE O ALTĂ CALE! Nu trebuia să fie subminată propaganda „CĂII UNICE” prin care s-a încercat fără succes să fie impulsionată campania de vaccinare!

Iar eșecul este răsunător. Românii nu au crezut deloc în calea unică. Este o întreagă contrabandă din Ucraina, Ungaria, Bulgaria, Rusia cu medicamentele mai sus menționate. Fiecare e pe cont propriu și face tot ce poate pentru a supraviețui.

Dar adevărul criminal nu va putea fi ascuns. Românii mor pe capete în spitale pentru că sunt victimele „CĂII UNICE” în numele căreia s-au  suprimat toate alternativele de tratament anti-covid.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading