„Știința” din spatele Variolei Maimuțelor este comică

by | 8 Jul 2022 | Red Pill

Sursă imagine: Instagram | @thelabyrinth.podcast

Nu doresc să vorbesc de lagărele de concentrare COVID din Australia sau de orașele înconjurate de „ziduri” pentru ca se presupune că totul era făcut in numele „științei”.

Lordul războiului COVID, Anthony Fauci a fost principala majoretă din SUA când vine vorba de inițierea și aplicarea politicilor obligatorii privind măștile și blocajele draconice. Când Texasul a refuzat să se închidă sau să impună masca obligatorie, Fauci a ridicat din umeri spunând „nu este foarte sigur” de ce cazurile de COVID din Texas nu au crescut vertiginos așa cum prezisese în mod amenințător. Cu toate acestea, în ciuda faptului că este om de știință, Fauci nu a fost interesat să afle de ce a greșit atât de mult.

Probabil vă amintiți și când Fauci a încercat să-i convingă pe toți să poarte două măști, în loc de doar una. Întrebat despre logica din spatele acestei recomandări, Fauci a spus: „ai pus un alt strat, este pur și simplu bun simț”.

Facem știință cu studii riguroase sau facem ceea ce o persoană consideră bun simț?

Fauci a mai prezis în decembrie 2021 că varianta Omicron va provoca spitalizări și decese record de COVID. Administrația Biden a avertizat populația că se îndreptă către o „iarnă cu bolilor severe și cu morții pentru cei nevaccinați”. Nici acele previziuni nu s-au adeverit.

Când instanțele de judecată au decis că CDC (Centrele pentru Controlul Bolilor) și-a depășit limitele când a impus purtarea măștii în avioane, am aflat că aceste ordine guvernamentale nu au fost niciodată despre sănătatea publică sau știință…

Acum aceiași oficiali ai sănătății publice (și câinii lor din mainstream media) răspund la cea mai înfricoșătoare amenințare nouă: Variola Maimuțelor!

„Știința” arată că boala se răspândește mai ales prin contactul direct, piele cu piele în locuri precum mitinguri, concerte și orgii.

Atât CDC, cât și Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie ne spun că până acum majoritatea cazurilor au fost găsite în rândul bărbaților gay. Conform Ministerului Sănătății din China, procentul de deces a Variolei Maimuțelor este între 3-6%, mai mare decât COVID-19.

Deci, având în vedere riscurile acestei boli extrem de fatale pentru comunitatea gay, ați crede că guvernul SUA și-ar fi urmat propriile legi COVID și ar fi anulat PRIDE MONTH. Sau cel puțin ar fi interzis toate petrecerile și paradele gay desfășurate pe tot parcursul lunii iunie. Asta spunea „știința”.

Desigur că nu au făcut asta. Anularea PRIDE MONTH ar fi fost extrem de contestată de toți progresiștii din lume. În schimb, CDC a lansat linii directoare despre „Adunări sociale, sex mai sigur și variola maimuței”. O secțiune este intitulată „Cum poate o persoană să scadă șansele de a face Variola Maimuțelor în locuri precum petreceri, cluburi și festivaluri?”

Spre deosebire de COVID, unde CDC a cerut cetațenilor să stea cu toții acasă, cu Variola Maimuțelor în timpul PRIDE MONTH oficialii au avut un răspuns total diferit. În locul unde oamenii se vor îngrămădi transpirați, unde există îmbrăcăminte minimă și unde există contact direct, piele pe piele, CDC sfătuiește să „evitați orice erupții sau răni pe care le vedeți la alții și să luați în considerare reducerea la minimum a contactului piele pe piele atunci când este posibil.”

CDC sfătuiește să vă masturbați cu un partener sexual la o distanță de 2 metri sau „luați în considerare să faceți sex îmbracați sau acoperind zonele în care sunt prezente erupții cutanate sau răni”. Nu este bataie de joc sau nici macar o glumă, găsiți recomandarile in acest pdf din ghidul CDC.

Deci, copiii nu au putut merge la școală în timpul COVID, dar cu Variola Maimuțelor, este perfect ca membrii comunității gay (care au cel mai mare risc de infecție conform CDC) să participe la petreceri, atâta timp cât nu împart jucăriile sexuale.

Are sens?

Ai crede că s-ar lupta pentru a controla răspândirea acestui virus cu aceeași fervoare ca și COVID. Dar nu. Cu Variola Maimuțelor, prioritatea lor este să se asigure că nimeni nu este jignit.

Recent, OMS a declarat că va schimba numele Variola Maimuțelor după ce oamenii de știință au scris o scrisoare despre „necesitatea urgentă a unei nomenclaturi nediscriminatorii și nestigmatizante pentru virusul Variola Maimuțelor”.

Da. Aceasta este prioritatea lor. Este ca și cum acești oficiali din domeniul sănătății încearcă să distrugă orice fărâmă de încredere publică pe care o mai aveau.

Este atât de evident acum că aceste decizii de „sănătate publică” nu au nimic de-a face cu sănătatea publică. Sau știință. Este vorba de autoritate și sprijinirea oricărei agende politice ridicole care este populară în acest moment.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading