Un europarlamentar ia atitudine: „UE minte – dictatura climatică trebuie oprită!”

by | 17 May 2023 | Red Pill

În timpul dezbaterii din Parlamentul European despre informarea consumatorilor despre presupusul impact asupra mediului al produselor, deputatul olandez Marcel de Graaff solicită UE să pună capăt dictaturii sale climatice, care le fură cetățenilor ultimul cent și libertatea lor.

În Parlamentul European s-a discutat, printre altele, despre „întărirea consumatorilor pentru tranziția verde”. Această dezbatere a fost despre modul de îmbunătățire a informării consumatorilor cu privire la presupusul impact asupra mediului al produselor consumate.

La urma urmei, consumatorii ar trebui să își aducă (obligatoriu) contribuția la tranziția ecologică și probabil că informațiile care contrazic obiectivele discutabile ale Green Deal ar putea împiedica acest lucru.

Europarlamentarul Marcel de Graaff a ținut și un scurt discurs pe această temă:

“Domnule presedinte! Consumatorii nu sunt dezinformați cu privire la impactul produselor asupra mediului. Nu, consumatorul este de-a dreptul mințit. De fapt, UE însăși minte și înșală despre producția agricolă, despre CO2, despre mașinile diesel și pe benzină, pentru a promova agenda climatică.

Fermierii asigură ecologizarea. CO2 face ca plantele să crească mai bine, iar mașinile electrice sunt mai poluante decât mașinile diesel sau pe benzină. Dar pentru bateriile mașinilor electrice, UE permite copiilor să lucreze în minele de cobalt.

Panourile solare conțin plumb și cadmiu extrem de toxice, iar turbinele eoliene  dezafectate pline cu hexafluorură de sulf sunt îngropate deoarece reciclarea este prea costisitoare.

UE trebuie să oprească dictatura climatică care le fură cetățenilor ultimul ban și libertatea lor și să oprească exproprierea fermierilor.”

Orice mijloc este potrivit pentru ca UE să-și promoveze agenda climatică, iar asta se aplică și tuturor guvernelor europene. Țările sunt împinse cu spatele la la zid cu reguli și interdicții nerealiste. Devine din ce în ce mai evident că se urmărește o restructurare globală și o redistribuire masivă a veniturilor.

Lupta împotriva dioxidului de carbon va costa scump omenirea. De curând Agenția Internațională pentru Energie Regenerabilă IRENA a cerut investiții anuale în energii regenerabile de 5 trilioane de dolari pentru a atinge obiectivele controversate privind clima. Nu precizează însă și sursele acestor investiții și între timp generații întregi se sacrifică pe altarul verde nebunesc.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading