Universitatea Columbia găzduiește 6 ceremonii de absolvire separate în funcție de nivelul veniturilor, rasă si etnie

by | 17 Mar 2021 | Red Pill

Universitatea Columbia intenționează să organizeze șase ceremonii de absolvire pentru studenți în funcție de rasă și de alte aspecte ale modului în care se identifică.

Site-ul școlii din New York City detaliază ceremoniile de absolvire pentru studenții Nativi, Asiatici, „Latinx” și Negri care au loc la Columbia College, Columbia Engineering, General Studies și Barnard College la sfârșitul lunii aprilie. O altă supranumită „Absolvire FLI” este pentru „prima generație și / sau comunitate cu venituri mici”. Școala găzduiește, de asemenea, o absolvire „Lavender” pentru comunitatea „LGBTIAQ +”.

Datorită restricțiilor coronavirusului, ceremoniile vor avea loc online. Nu este clar când au fost anunțate ceremoniile separate, dar duminică a fost termenul limită pentru nominalizarea persoanelor din Columbia College, Columbia Engineering și General Studies pentru „Multicultural Affairs Graduation Cords”. Later edit: datele ceremoniilor

Universitatea a emis o declarație pe cu privire la ceremoniile de absolvire, spunând că evenimentele sunt în plus si nu inlocuiesc ceremonia obisnuita. “Aceste evenimente sunt importante, intime și primitoare pentru elevii care se identifică cu aceste grupuri pentru a se uni si pentru a-și celebra realizările”.

Luna trecută, Universitatea Elon a organizat un eveniment „Intalnire-numai albi”. Intalnirea oferea oamenilor albi un spațiu pentru a afla și conștientiza complicitatea la sistemele nedrepte, fără a le afecta prietenii de culoare.

Etichete: progresism

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading