Ursula von der Leyen vrea să impună o identitate digitală unică pentru cetățenii UE

by | 10 Mar 2021 | Red Pill

Președintele Comisiei UE intenționează să ofere tuturor cetățenilor UE o identitate digitală europeană care poate fi „utilizată oriunde în Europa pentru a face orice, de la plata impozitelor până la închirierea unei biciclete”. Ea dorește să pună în aplicare pentru Europa ceea ce, Forumul Economic Mondial, Banca Mondială și Homeland Security promovează în întreaga lume – pentru a perfecționa supravegherea automată a populației lumii.

În discursul Ursulei von der Leyen despre starea Uniunii din 16 septembrie 2020,   un anunț important s-a pierdut datorită atenției acordate crizelor climatice și sanitare. Președintele Comisiei a spus:

Vrem un set de reguli care să pună oamenii în centru. Algoritmii nu trebuie să fie o cutie neagră, trebuie să existe reguli clare dacă ceva nu merge bine. Comisia va propune o lege în acest sens anul viitor. Aceasta include controlul asupra datelor noastre personale, care este destul rar astăzi. De fiecare dată când o aplicație sau un site web ne cere să creăm o nouă identitate digitală sau să ne conectăm cu ușurință printr-o platformă mare, nu avem nicio idee ce se întâmplă cu datele noastre în realitate.

De aceea, Comisia va propune în curând o identitate electronică europeană sigură. Una în care avem încredere și pe care orice cetățean o poate folosi oriunde în Europa pentru a face orice, de la plata taxelor dvs. până la închirierea unei biciclete. O tehnologie în care ne putem controla ce date vrem și cum sunt utilizate acestea.

Trebuie să citiți între rânduri pentru a descifra planul perfid. „Proprietatea datelor”, exprimată aici ca „o tehnologie în care ne putem controla ce date și cum sunt utilizate datele”, este un truc pentru a submina protecția datelor europene, pretinzând că este voluntară. Acest lucru a fost copiat din cookie-urile și din acordurile T&C ale furnizorilor digitali. Nimeni nu le citește și, dacă cineva le citește, nu are de ales decât să fie de acord sau nu să folosească serviciul. Dacă liderii de piață dintr-un segment cer un transfer generos de date, nu aveți nicio șansă decât să fiți de acord. Pierderea unui client individual care nu este de acord este întotdeauna suportabilă.

Conceptul de identități digitale uniforme pentru toți cetățenii din toate statele este condus de o inițiativă numită ID2020.

Corporațiile multinaționale IT, poliția, serviciile americane și alte servicii secrete sunt atât de interesate de o identitate digitală unificată datorită creării indirecte a bazelor de date centrale naționale sau chiar supranaționale în care sunt înregistrate și stocate toate acțiunile tuturor locuitorilor. Și toată lumea ale cărei date se află în aceste baze de date pot fi identificate cu ușurință și fără confuzie. Atunci când datele sunt combinate și puse în dosar pentru fiecare cetațean, nu mai există confuzie.

În paralel cu identitatea digitală, Comisia UE continuă să își urmeze foaia de parcurs către un card de vaccinare digital uniform (pașaport de vaccinare). Chiar dacă nu se introduce nicio vaccinare obligatorie, așa cum ni s-a promis, este previzibil ca toți cei care vor să meargă la teatru sau peste graniță, sau poate chiar să meargă la o cârciumă sau la locul lor de muncă, să fie vaccinați.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading