(Video) Dovada zdrobitoare a culpei autorităților în pandemie. 70% din decesele COVID-19 ar fi putut fi evitate!

by | 15 Mar 2022 | Red Pill

Încă de la începutul pandemiei, de la scenele de groază din spitalele din Lombardia, medicii clinicieni din toată lumea au identificat mai multe medicamente existente, care puteau fi reorientate pentru tratarea COVID-19. Unul dintre ele s-a remarcat în mod deosebit. Unii medici din SUA, Argentina, India, Japonia l-au folosit cu succes pentru tratarea pacienților. Apoi, mai multe națiuni, mai puțin expuse lobby-ului occidental al Big Pharma, l-au introdus în protocolul lor de tratament reducând rapid și semnificativ numărul cazurilor, al spitalizărilor și al deceselor COVID-19.

După cum arată datele incontestabile pe care le veți vedea în video-ul de mai jos, dacă acest medicament ar fi fost folosit pe scară largă, peste tot în lume, rata infecțiilor ar fi fost mai mică cu 44%, spitalizările ar fi fost cu 67% mai puține, iar numărul deceselor ar fi fost cu 70% mai redus. O performanță cu mult superioară, pe toate planurile, față de vaccinurile COVID-19 apărut cu aproape un an mai târziu de la începutul pandemiei.

Dr. John Campbell, unul dintre puținii critici argumentați ai retoricii oficiale, care, datorită demonstrațiilor sale impecabile, nu a fost încă interzis pe Youtube și de pe alte rețele de socializare, prezintă în acest video probe zdrobitoare,  care arată că acest medicament, mai ieftin decât ambalajul în care e livrat, ar fi putut salva peste 4 milioane din totalul de 6 milioane de oameni care și-au pierdut viața în această pandemie.

Dar cum remarcă Champbell, nimeni nu s-ar fi îmbogățit din asta și, tocmai de aceea, autoritățile, mânate de lobby-ul agresiv al industriei Big Pharma, au ignorat sau au cenzurat dovezile. Organizația Mondială a Sănătății a emis, fără nicio fundamentară științifică, recomandarea ca medicamentul să nu fie folosit, decât cel mult în studiile clinice. S-a argumentat că nu existau suficiente dovezi care să demonstreze că utilizarea acestui produs ar fi fost sigură și eficientă…

Ei bine, Dr. John Campbell prezintă în acest video dovezi copleșitoare, care îngroapă toate criticile aduse până acum medicamentului în cauză și care arată totodată culpa uriașă în care se află decidenții care au blocat administrarea și comercializarea lui. De aceea, spune Campbell, acesta ar putea deveni unul dintre cele mai mari scandaluri ale acestei pandemii!

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading