(VIDEO) Proteina spike produsă de vaccinurile COVID inhibă genele care ne protejează de cancer – dovezi științifice!

by | 3 Mar 2022 | Red Pill

Fragmentul video pe care vi-l prezentăm în acest articol se referă la un studiu suedez analizat de Știri-alternative.ro încă din luna noiembrie a anului trecut. E vorba de o cercetare care demonstrează că proteina spike produsă pe baza codului ARNm livrat, prin injectare, de vaccinurile COVID, ajunge în nucleul celulelor și interferează cu ADN-ul uman. Jurnalistul de investigație, Jefferey Jaxen, care e intervievat în acest video, prezintă, într-un mod ușor de înțeles, care sunt riscurile pe care le implică acest studiu. Cercetătorii suedezi au demonstrat că, atunci când proteina spike pătrunde în nucleul celulei, sunt inhibate două procese foarte importante pentru repararea ADN-ului deteriorat.

Aici trebuie menționat că lanțul de ADN din celulele umane suferă uneori anumite rupturi, iar în astfel de situații se activează procese celulare de „reîmpletire” a secvenței de ADN care a fost distrusă.

Responsabile de activarea mecanismelor de reparare sunt două gene care însă, potrivit cercetătorilor suedezi, sunt inhibate în prezența proteinei spike. Elementul de noutate menționat de jurnalistul american în acest video (comparativ cu articolul anterior publicat de Stiri-alternative) este că cele două gene au un rol major în prevenirea apariției și dezvoltării tumorilor canceroase.

Una dintre cele două gene menționate în video are un rol vital pentru prevenirea cancerului de sân în cazul femeilor, iar cea de-a doua previne alte forme de cancer. De asemenea, procesele de reparare blocate de vaccinurile care au la bază proteina spike cu lungime integrală („full-lenght spike-base vaccines”) au un rol determinat în activarea și adaptarea sistemului imunitar, ceea ce explică gradul ridicat de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor vaccinate (după circa 6 luni de la schema completă de vaccinare).

Concluzia care decurge de aici e că unul dintre efectele adverse care se pot manifesta pe termen lung, după administrarea vaccinului COVID este creșterea semnificativă a riscului de cancer, chiar până la 70%!

Urmăriți cu atenție acest video, iar dacă vă numărați printre persoanele vaccinate, cel mai înțelept lucru pe care îl puteți face este să vă stabiliți un calendar precis de analize periodice, mai frecvente, pentru depistarea precoce a afecțiunilor oncologice.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading