ALERTĂ ALIMENTARĂ: Retragere produse din Metro și Auchan. Lista completă în articol

by | 7 Apr 2022 | Sănătate

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunțat miercuri, 6 aprilie, că Metro și Auchan au decis retragerea de la raft a unui lot de mandarine și a mai multor produse Kinder.

Metro a decis retragerea de pe piaţă a unui lot de mandarine la care s-a descoperit conţinut depăşit de pesticide. Aici comunicatul.

”Vă informăm ca am fost notificaţi de către furnizorul FRUTI UNITED GRUP SRL să iniţiem retragerea de la comercializare şi de la clienţi a articolului Mandarine. Motivul rechemării: depăşire a valorilor admise de reziduuri de pesticide CLORPIRIFOS”, a transmis, miercuri, Metro, potrivit unui anunţ pe site-ul oficial al ANSVSA.

Cumpărătorii sunt sfătuiţi să nu consume produsele şi să le returneze până în 17 aprilie.

Ciocolata Kinder va fi retrasă de pe rafturi și în România, după depistarea unor cazuri de salmonella în Europa.

„Compania Ferrero a inițiat procedura de rechemare a produselor de mai jos: vezi lista completă”, se arată pe site-ul Autorității Naţionale Sanitar-Veterinare.

Ciocolata este retrasă din magazinele Auchan din cauza suspiciunii de contaminare cu salmonella.

ANSVSA precizează că, potrivit companiei Ferrero, numai produsele enumerate pe site pot fi afectate. Este vorbe despre anumite produse Kinder Surprise, Kinder Schoko-Bons, Kinder mini ouă, Kinder Happy Moments și Kinder Mix

Produsele rechemate:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading