Alianța celor 17.000 de oameni de știință emite o declarație comună pentru restabilirea integritătii științifice

by | 24 May 2022 | Sănătate

Global COVID Summit, o alianță internațională de peste 17.000 de medici și oameni de știință, a lansat o noua declarație ca reacție la răspunsul comunității medicale la COVID-19 și politicilor de vaccinare. Într-o conferință de presă din 11 mai, oamenii de știință și-au prezentat cea mai nouă declarație în care solicită încetarea tuturor urgențelor naționale, restabilirea integrității științifice și compensarea crimelor împotriva umanității. Iată declarația integrală:

17.000 de medici și oameni de știință din domeniul medical declară că starea de urgență medicală trebuie ridicată, integritatea științifică restabilită și oferite reparații pentru crimele împotriva umanității.

Noi, medici și oameni de știință din întreaga lume, uniți prin loialitatea față de Jurământul Hipocratic, afirmăm că politicile dezastruoase de sănătate publică COVID-19 impuse medicilor și pacienților noștri sunt punctul culminant al unei alianțe medicale corupte formată din companii farmaceutice, asigurări și instituțiile de sănătate, împreună cu trusturile financiare care le controlează. Ei s-au infiltrat în sistemul nostru medical la fiecare nivel fiind protejați și susținuți de o alianță a marilor companii de tehnologie, mass-media, academicieni și agenții guvernamentale care au profitat de pe urma acestei catastrofe bine orchestrate.

Această alianță coruptă a compromis integritatea celor mai prestigioase societăți medicale din care facem parte, generând o iluzie de consens științific prin înlocuirea adevărului cu propaganda. Această alianță continuă să promoveze afirmații neștiințifice prin cenzurarea datelor și intimidând și concediind medici și oameni de știință pentru publicarea rezultatelor clinice reale sau tratarea pacienților lor cu medicamente dovedite, care salvează vieți. Aceste decizii catastrofale au venit în detrimentul celor nevinovați, care sunt forțați să sufere daune de sănătate și moarte cauzate de interzicerea intenționată a tratamentelor critice sau ca urmare a injecțiilor de terapie genetică, care nu sunt nici sigure, nici eficiente.

Comunitatea medicală le-a refuzat pacienților dreptul fundamental de a oferi consimțământul în cunoștință de cauză pentru injecțiile experimentale împotriva COVID-19. Pacienții noștri sunt blocați să obțină informațiile necesare pentru a înțelege riscurile și beneficiile vaccinurilor și alternativele acestora, din cauza cenzurii și propagandei răspândite de guverne, oficiali din sănătate publică și mass-media. Pacienții continuă să fie supuși unor blocări forțate care le dăunează sănătății, carierei, educației copiilor, dăunează legăturilor sociale și familiale esențiale pentru societatea civilă. Aceasta nu este o coincidență. În cartea intitulată „COVID-19: Marea resetare”, conducerea acestei alianțe a declarat clar că intenția lor este de a valorifica COVID-19 ca „o oportunitate” de a reseta întreaga noastră societate globală, cultură, structuri politice și economie.

Cei 17.000 de medici și oameni de știință de la Global COVID Summit reprezintă o comunitate medicală globală mult mai mare, informată, care refuză să fie compromisă, fiind uniți și dispuși să riște mânia alianței medicale corupte pentru a apăra sănătatea pacienților.

Misiunea noastră este de a pune capăt acestei crize orchestrate, care a fost impusă în mod ilegitim lumii și de a declara oficial că acțiunile acestei alianțe corupte nu constituie nimic mai puțin decât crime împotriva umanității.

Trebuie să restabilim încrederea oamenilor în medicină, care începe cu un dialog liber și deschis între medici și oamenii de știință din domeniu medical. Trebuie să restabilim drepturile medicale și autonomia pacientului. Aceasta include principiul de bază al relației sacre medic-pacient. Nevoia pentru acest lucru este în impas și prin urmare, noi, medicii din lume, suntem obligați să luăm măsuri.

După doi ani de cercetare științifică, milioane de pacienți tratați, sute de studii clinice efectuate și date științifice partajate, am demonstrat și documentat succesul nostru în înțelegerea și combaterea COVID-19. Luând în considerare riscurile versus beneficiile deciziilor politice majore, Summit-ul nostru global COVID, format din 17.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume, a ajuns la un consens asupra următoarelor principii fundamentale:

1.Declarăm, iar datele confirmă, că injecțiile de terapie genetică experimentală COVID-19 trebuie să înceteze.
2.Declarăm că medicii nu ar trebui să fie opriți să ofere tratament medical salvator de vieți.
3. Declarăm că starea de urgență națională, care facilitează corupția și extinde pandemia, ar trebui să inceteze imediat.
4. Declarăm că confidențialitatea medicală nu ar trebui să fie încălcată și că toate restricțiile de călătorie și sociale trebuie să înceteze.
5. Declarăm că măștile nu sunt și nu au fost niciodată o protecție eficientă împotriva unui virus respirator în mediul comunitar.
6. Declarăm că trebuie stabilite fonduri și cercetări pentru daunele provocate de vaccinare, deces și suferințe.
7. Declarăm că nu trebuie interzis accesul la educație, cariera, serviciul militar sau tratament medical, din cauza refuzului de a lua o injecție.
8. Declarăm că încălcările primului amendament, cenzura medicală a guvernului, a companii de tehnologie și mass-media trebuie să înceteze, iar Carta Drepturilor să fie susținută.
9. Declarăm că Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen, AstraZeneca și facilitatorii lor au ascuns și au omis în mod intenționat informații despre siguranță și eficacitate pacienților și medicilor și ar trebui imediat acuzați pentru fraudă.
10. Declarăm că guvernele și agențiile medicale trebuie trase la răspundere.

 

Între timp, pe 12 mai 2022, a avut loc cel de-al doilea Summit global COVID-19, găzduit de Statele Unite, Belize, Germania, Indonezia și Senegal, la care șefa UE, Ursula von der Leyen, a transmis următorul mesaj video:

Domnule președinte, dragă Joe, doamna vicepresedinte,

Vă mulțumim că ați convocat acest al doilea summit global COVID-19.

Prezența de astăzi a liderilor din întreaga lume este un semnal puternic. Nicio problemă nu este mai importantă decât bunăstarea oamenilor. Nu putem fi mulțumiți.

Pentru că pandemia nu s-a terminat. Desigur, vaccinurile sigure și eficiente și tratamentele mai bune au redus mult presiunea asupra sistemelor noastre de sănătate. Restricțiile în multe părți ale lumii sunt ridicate. Dar noi variante vor continua să apară. Și nu există nicio garanție că următorul va fi blând. În plus, trebuie să ne pregătim pentru viitoare pandemii sau alte amenințări pentru sănătate – dincolo de COVID.

În UE lucrăm din greu pentru a intensifica supravegherea, a consolida sistemele noastre de asistență medicală și a îmbunătăți pregătirea. Niciunul dintre noi nu poate face asta singur. Și acesta este motivul pentru care cooperarea internațională și solidaritatea au fost în centrul răspunsului UE încă de la început.

Până acum, Europa a exportat 2,2 miliarde de doze de vaccin. În plus, Team Europe a contribuit la înființarea și finanțarea ACT Accelerator și a împărțit până acum 470 de milioane de doze de vaccin. Pentru că știm: cooperarea globală – inclusiv parteneriatul nostru UE-SUA – este vitală pentru a pune capăt acestei pandemii.

Ne-am unit în lupta noastră împotriva COVID la primul summit din septembrie. Declarația comună pe care o facem astăzi demonstrează că cooperarea noastră strânsă promovează efortul global de a pune capăt pandemiei.

La ultima noastră întâlnire, din septembrie, ne-am concentrat pe partajare, aprovizionare și producție locală, precum și pe asigurarea finanțării durabile. Acum trebuie să ne ducem angajamentul la următorul nivel. Furnizarea de vaccinuri trebuie să meargă mână în mână cu livrarea rapidă, în special în Africa.

Astăzi pot să anunț că Comisia Europeană își asumă un angajament financiar (300 de milioane EURO) pentru a permite livrarea vaccinurilor în țările care au nevoie.

De asemenea, fac un angajament de finanțare (100 de milioane de EURO) pentru a sprijini activitatea ACT-Accelerator privind diagnosticarea, terapia și sistemele de sănătate.

În plus, ne asigurăm că toate regiunile au capacitatea de a-și produce propriile medicamente, la nivel local. Recentul acord din G20 de a continua cu un fond global de pregătire pentru pandemie este o oportunitate pentru comunitatea globală. Vom lucra împreună cu SUA și alți parteneri pentru a-l face potrivit scopului.

Pot să anunț astăzi că Comisia are în vedere o contribuție semnificativă (427 milioane EURO) la acest fond de îndată ce guvernanța acestuia este stabilită.

Doamnelor și domnilor, dezvoltarea de vaccinuri sigure și eficiente în timp record a fost o realizare fără precedent în istoria științei. Și cooperarea internațională a făcut posibil acest succes.

Sunt sigur, domnule președinte, dragă Joe, că summitul nostru de astăzi va consolida cooperarea globală de care avem nevoie.

Etichete: COVID-19

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading