Bill Gates are COVID: 2 vaccinuri și 2 boostere chiar funcționează împotriva virusului

by | 12 May 2022 | Sănătate

Unul dintre cei mai importanți arhitecți ai pandemiei, care este personal responsabil pentru faptul că lumea a fost țintuită în case de carantinări nesfârșite, obligată la măsuri aberante și vaccinări obligatorii, a fost acum testat pozitiv pentru Covid-19. Raportează simptome ușoare (ca 90% dintre pozitivi). Desigur, repetă mantra cultului Covid: fără toate vaccinurile sale totul ar fi mult mai rău. Există o verificare a faptelor pentru asta? Cert este că Gates și-a mărit averea cu 25% față de 2019.

Vai, vai, vai! 4 injectări miraculoase (2 vaccinuri și 2 boostere) chiar l-au protejat pe Bill Gates să nu facă COVID pentru că așa ne-a tot spus “expertul” suprem al corona pandemiei și promotorul primordial al pușcăriei la domiciliu, cunoscută ca lockdown.

Și pentru că nu are ce discuta cu plebea pe tema corona a blocat comentariile în Twitter la acest anunț:

Bill Gates, care exercită o influență extremă asupra Organizației Mondiale a Sănătății prin donații financiare, este unul dintre cei mai responsabili pentru panica Covid din întreaga lume. El și oamenii pe care i-a finanțat au susținut în mod repetat că vaccinarea este sigură și va funcționa în oprirea transmiterii virusului. Dacă te vaccinezi nu faci boala și nu trasmiți virusul, se spunea în mod vădit mincinos.

Se estimează că Bill Gates va avea o valoare de 129,1 miliarde de dolari până la finele lui 2022. În 2019, a fost de 110 miliarde de dolari , potrivit Business Insider . Forbes a stabilit 96,5 miliarde de dolari în 2019 și 124 de miliarde de dolari în 2021. Se poate presupune că a făcut bani foarte buni datorită panicii indusă de pandemie prin participațiile sale în companiile producătoare de „vaccinuri” precum Biontech.

Etichete: Bill Gates | COVID-19

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading