Bill Gates îndeamnă guvernele lumii să PEDEPSEASCĂ pe oricine se opune online măștilor și vaccinurilor

by | 17 Nov 2021 | Sănătate

Bill Gates a îndemnat guvernele din întreaga lume să impună pedepse utilizatorilor online care pun la îndoială ordinele privind măștile și vaccinurile.

Într-un nou interviu de 30 de minute cu politicianul britanic Jeremy Hunt, Gates a discutat despre „pregătirea pentru pandemie” și despre lansarea actuală a vaccinului la nivel mondial.

„Avem nevoie de un nou mod de a vaccina”, a spus Gates.

Gates a subliniat importanța suprimării a ceea ce el a numit „informații false” despre noul coronavirus și „vaccinurile” aprobate de guvern. El a deplâns creșterea așa-numitei „ezitare la mască” și „ezitare la vaccin” în rândul celor care aleg să nu poarte masca sau să nu se supună vaccinării .

În loc să se bazeze pe rețelele de socializare pentru a reglementa „ce lucruri ar trebui să circule” online în ceea ce privește discuțiile științifice despre medicamente și vaccinurile COVID, Gates a sugerat că guvernele ar trebui să „facă un pas” pentru a controla cenzura mass-media online după ce au criticat platforme precum Facebook pentru că sunt „un pic lente”.

Argumentând că nu este „realist” să ne așteptăm ca Big Tech să modereze suficient de puternic mesajele online, Gates a sugerat că:

„în cele din urmă guvernele vor decide [cu privire la presupusele] teorii ale conspirației sălbatice: trebuie să fie verificate de două ori? Trebuie să-și încetinească răspândirea? Trebuie să puneți acolo puncte de vedere contrabalansate?”

După ce și-a exprimat o oarecare nemulțumire față de răspunsul global la COVID-19, Gates a explicat că acum dorește să vadă politicienii care planifică pentru „viitoare pandemii”, bazându-se pe eforturile concertate din 2020, prin care organismele internaționale să stabilească programe de supraveghere medicală și să înceapă să „practice”. ” reacționând la posibile amenințări biologice folosind o serie de „jocuri cu germenii”.

Gates a cerut o „grup operativ pentru pandemie la OMS [Organizația Mondială a Sănătății]” care să efectueze simulări ale atacurilor bioterorismului în aeroporturi, a spus el, ca exemplu.

„Spuneți, bine, ce se întâmplă dacă un bioterorist a adus variola în 10 aeroporturi? Știi, cum ar răspunde lumea la asta? Există epidemii cauzate în mod natural și epidemii cauzate de bioterorism care ar putea fi chiar mult mai rele decât ceea ce am experimentat astăzi.”

Grupul operativ ar necesita „zeci de miliarde” de dolari în investiții din partea națiunilor lumii pentru a se pregăti pentru posibilitatea unei arme biologice fabricate, a sugerat Gates.

„Așa că ați crede că aceasta ar fi o prioritate”, a spus el, prezicând că „anul viitor va fi locul unde trebuie făcute acele alocații [financiare], inclusiv acest grup de lucru global pentru pandemie”.

Etichete: Bill Gates | cenzură

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading