Bill Gates: „Nu am înțeles că boala Covid are o rată a mortalității destul de scăzută”

by | 15 Dec 2022 | Sănătate

Timp de doi ani, Bill Gates a promovat excesiv vaccinurile Covid cerând măsuri din ce mai stricte și în ce mai absurde. Ei bine, dintr-o dată el compară Covid-19 cu gripa sezonieră comună.

Dacă cineva spunea pe Facebook, Twitter & Co că virusul Covid-19 nu este mai rău decât gripa sezonieră obișnuită exista o mare probabilitate de a fi pedepsit pentru asta. Pentru că cenzorii Big Tech au văzut-o drept „dezinformare Covid”. Printre aceștia s-a numărat de curând și avertizorul Covid-19, Bill Gates, care probabil a câștigat o avere cu vaccinurile experimentale datorită sperieturii globale.

Într-un interviu acordat recent pentru promovarea noii sale cărți, Gates a recunoscut că el și experții fundației sale „nu au reușit să înțeleagă că rata mortalității este relativ scăzută și că este o boală care afectează în primul rând persoanele în vârstă, similară cu gripa, deși ușor diferită.” În esență, el spune acum exact același lucru ca acei care au fost etichetați „teoreticieni ai conspirației” în ultimii doi ani.

După cum am subliniat deja în multe articole, Covid-19 nu reprezintă o amenințare serioasă pentru marea majoritate a populației (în special pentru generațiile mai tinere) , dimpotrivă vaccinurile experimentale Covid comercializate de Bill Gates au efecte secundare pe care nici un alt vaccin nu le-a avut.

Deci, dacă Bill Gates însuși admite public că Covid-19 ar trebui de fapt tratat ca o gripă normală, cum va reacționa Organizația Mondială a Sănătății (OMS)? La urma urmei, Gates (prin fundația sa) este unul dintre cei mai importanți donatori ai organizației internaționale. Mai mult decât atât, vor recunoaște public guvernele și oficialii din domeniul sănătății din întreaga lume că au reacționat complet exagerat? Având în vedere că Gates folosește un limbaj destul de pasiv în încercarea de a-și minimiza responsabilitatea pentru blocarea și dezastrele legate de vaccinuri, cu greu ar trebui să presupunem acest lucru.

Etichete: Bill Gates | COVID-19

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading