Ce părere are Bill Gates despre vaccinarea obligatorie și pașapoartele de vaccinare

by | 1 Jun 2022 | Sănătate

Bill Gates a declarat recent, la evenimentul Forumului Economic Mondial (WEF) desfășurat în Davos, Elveția, că atunci când vine vorba de vaccinare obligatorie și de pașapoarte de vaccinare, „Dacă aveți focare de infecții, ce rost are [n.r. să le mai folosiți]?!”. Gates a participat la un panel intitulat „Pregătirea pentru următoarea pandemie” și a discutat și despre perspectiva progreselor medicale peste zece ani.

Evidențiind încrederea sa în tehnologia de diagnosticare, Gates crede că întreaga lume va fi testată și diagnosticată cu o eficiență și o economie nemaivăzute până acum într-un deceniu. Miliardarul devenit pseudo-guru al sănătății mondiale, Gates a fost mai prudent cu vaccinurile luând în considerare, evident, experiența recentă a pandemiei de COVID-19.

Referitor la subiectul vaccinării obligatorii și al pașapoartelor de vaccinare folosite până mai ieri în mai toată lumea, Gates a declarat: „Ce rost are!”. În timp ce a susținut că vaccinurile au salvat milioane de vieți, a spus că ceea ce este necesar sunt vaccinuri „de blocare a infecțiilor și de lungă durată”, care nu sunt o realitate cu lotul actual de vaccinuri COVID-19.

Este evident de ceva timp că Gates a fost din ce în ce mai dezamăgit de performanța vaccinurilor Covid pentru oprirea transmiterii și, spre deosebire de mulți lideri politici din întreaga lume, nu a continuat să preseze pentru aceste politici eșuate.

Sperăm că opoziția lui Gates va crește presiunea asupra Statelor Unite și a altor state, care continuă să discrimineze împotriva celor nevaccinați, inclusiv, în cazul SUA sau Canada, prin refuzul permisiunii de a intra în țară.

Etichete: Bill Gates | WEF

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading