Credeți în știință și în date! 5 grafice care arată că Omicron face ravagii în țarile cu rată de vaccinare mare

by | 29 Dec 2021 | Sănătate

Credeți în știință și în datele prezentate de oficiali și “experți” ni s-a tot spus. Chiar asta facem, și privind la datele strănse din toată lumea vedem clar cum țările cu rată foarte mare de vaccinare au cel mai mare număr (record) de cazuri de COVID. Diferența o simțim singuri cănd vedem cum cazurile cresc în Europa de Vest și se prăbușesc în Europa de Est.

1.Națiunile cu cele mai mari rate de cazuri de covid de pe Pământ au vaccinat peste 75% din populație și adițional cu doza 3 între 25% și 60%. Vaccinuri, restricții, carantine, rapeluri, măști; toate nu au reușit deloc să controleze transmiterea. Poate e timpul să renunțăm la iluzia controlului?

 

2. De ce cazurile cresc în Europa de Vest și se prăbușesc în Europa de Est?

Omicron este peste tot, deci nu este de la omicron. Ratele de vaccinare sunt mult mai mari în Europa de Vest. Decesele cumulate sunt aproape identice (2800 în est, 2900 în vest). Deci, de ce creșterea în Europa de Vest?

3. „Vestul” bogat, vaccinat și supra-dozat, raportează în prezent de trei ori rata cazurilor față de restul lumii (22 de ori pe cap de locuitor). Mai important, infecțiile în țările relativ nevaccinate au scăzut de la sfârșitul lunii aprilie, în timp ce infecțiile cresc în Occident.

4. Același model este valabil și pentru decese, cu decese pe cap de locuitor de 6 ori mai mari în Occident în prezent.

5. Pentru 88% din lume, pandemia pare să fi atins apogeul când doar 1,5% au fost vaccinați și Omicron aparent nu afectează aceste națiuni. Pentru cea mai mare parte a lumii, pandemia pare să se fi epuizat în aprilie 2021, 98% din populație fiind nevaccinată. Omicron s-a răspândit în întreaga lume – de ce nu provoacă un val în națiunile nevaccinate?

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading