Datele oficiale din Anglia spun că ratele de infectare sunt mai mari la vaccinați decât la nevaccinați

by | 19 Nov 2021 | Sănătate

The Spectator a publicat un articol care citează date oficiale de la Public Health England, care afirmă că, pentru cei peste 30 de ani, „ratele de infectare cu Covid la 100.000 sunt acum mai mari în rândul celor vaccinați decât al celor nevaccinați”.

Articolul, scris de Lionel Shriver, se intitulează „Teatrul absurd al pașapoartelor pentru vaccin”.

Acesta subliniază că, conform datelor oficiale, vaccinurile oferă doar aproximativ 17% protecție pentru cei peste cincizeci de ani.

„După cum am observat, asta ar însemna că atât cei vaccinați cât și cei nevaccinați reprezintă un pericol comparabil unul pentru celălalt”, scrie Shriver. „Toate schemele de apartheid Covid sunt, prin urmare, fără sens.”

Apoi explică clar cum datele oficiale subminează întregul argument din spatele pașapoartelor pentru vaccin, care interzic celor nevaccinați să intre în nenumărate locuri.

„Informații noi au întărit această concluzie a verii. În fiecare grupă de vârstă de peste 30 de ani din Marea Britanie, ratele de infecție cu Covid la 100.000 sunt acum mai mari în rândul celor vaccinați decât al celor nevaccinați. Într-adevăr, în cohortele cu vârsta cuprinsă între 40 și 79 de ani, ratele de infecție în rândul celor vaccinați sunt de peste două ori mai mari decât în ​​rândul celor nevaccinați. Organismul PHE, rebotezat inutil, Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie, clarifică cu frenetic că datele „nu ar trebui folosite pentru a estima eficacitatea vaccinului”, o avertizare pe care o includ de dragul acurateței. Dar diferențele dintre ratele de infecție sunt suficient de drastice pentru a putea trage propriile concluzii.”

Între timp, The Times raportează rezultatele unui alt studiu care „a constatat că persoanele cu două doze de vaccin au la fel de probabil șansa să transmită Covid-19 ca și persoanele nevaccinate”.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading