Eric Clapton vorbește cu durere despre efectele grave care l-au afectat după vaccinare

by | 21 Jan 2022 | Sănătate

ERIC CLAPTON a povestit cum a fost afectat de vaccinul împotriva Covid-19 și cum a pus sub semnul întrebării narațiunea pandemiei în frământări personale și profesionale.

Într-un interviu pentru Oracle Films, filmat în iunie anul trecut, dar care abia acum mi-a intersectat calea, legendarul chitarist rock cunoscut sub numele de Slowhand spune că a fost instinctiv îngrijorat încă de la început, înainte să fie inoculat. Apoi, reacțiile adverse la prima și a doua doză l-au îmbolnăvit și l-au lăsat cu neuropatie periferică – leziuni ale nervilor care provoacă durere, amorțeală și ace – în mâini.

Când a început să vorbească public despre temerile sale de vaccin, el spune că a fost criticat, marginalizat iar contactele din showbusines s-au topit  și a fost consternat să vadă cum alte vedete au acceptat propaganda Covid fără dubii.

Cel mai mult acum, el spune că este îngrijorat pentru copiii săi, care nu știu dacă ar putea suferi vreun efect advers  – și mai ales, care vor fi efectele pe termen lung asupra lor?

În iulie 2021 Clapton a anunțat că „nu va cânta pe nicio scenă în care este prezent un public discriminat”, ca răspuns la faptul că Boris Johnson a cerut vaccinarea pentru concerte.

În noiembrie 2020, în timpul pandemiei de COVID-19, Clapton și Van Morrison au colaborat la un single anti-mască, anti-lockdown intitulat „Stand and Deliver” (Stați și livrați), ale cărui profituri au fost donate „Lockdown Financial Hardship Fund” (Fondul pentru dificultăți financiare în carantină) al lui Morrison. Apoi au mai urmat și altele: This Has Gotta Stop, The Rebels

Acestea au fost opiniile și preocupările sale în urmă cu șase luni, dar par la fel de relevante și astăzi ca atunci. Puteți vedea interviul integral aici:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading