Expert oncolog : Cancerele agresive care apar după administrarea vaccinului Covid „nu sunt o coincidență”

by | 10 Jan 2023 | Sănătate

Medicul Angus Dalgleish, specialist oncolog de top îngrijorat de faptul că booster-urile Covid par să provoace cancer, efect advers despre care spune că „nu pare o coincidență”.

Transcriere (video mai jos):

Eu sunt Angus Dalgleish. Sunt profesor de oncologie la St. George’s, consultant medical oncolog, am început să observ că mulți dintre pacienții mei cu melanom stabil în stadiul 4, cu care avem o imunoterapie foarte bună sau alte tratamente, pe care le revizuiesc de la 5 la 20 de ani, am observat că acum am peste șase [cazuri], posibil șapte, chiar și al optulea ieri, care au recidivat în mod clar după rapel.

La început nu am asociat, dar când un pacient a spus: „M-am simțit îngrozitor de la vaccin, am fost epuizat”,  a descris simptome precum un Covid lung, iar următorul lucru pe care îl știm, două, trei săptămâni, câteva luni mai târziu, că sunt dovezi clare de recidivă. Iar aceste recidive sunt destul de agresive. Nu sunt o recidive blânde. Sunt recidive care necesită terapie sistemică, spre deosebire de un mic nodul care necesită incizie chirurgicală.

Dar nu este doar asta. Acum sunt foarte conștient, în cercul meu de apropiați, că mulți oameni, care nu au avut melanom – nu au avut niciodată nimic până acum – au noduli, umflături și nu se simt bine. Doi oameni pe care i-am intervievat îndelung, au considerat că se simt îngrozitor după rapel. Au fost în regulă cu primele două vaccinuri, au avut doar fiori etc. Dar ei au descris că sunt foarte, foarte obosiți, doresc să rămână în pat, iar acest lucru a durat până la punctul în care au mers la medic și li s-au făcut investigații de sânge iar acum știu șapte dintre ei, doi au leucemie, alții au limfoame, iar unul dintre ei are un melanom foarte rău, este absolut sigur că a fost provocat de rapel, dezvoltând simptome îngrozitoare.

Așa că vreau să atrag atenția tuturor că asta nu mi se pare o coincidență și că trebuie să ne unim forțele și să vedem dacă acesta este un efect real și dacă este, trebuie să oprim imediat toate vacinarile rapel. Mulțumesc.

Etichete: COVID-19

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading