Lista celor 132 de laboratoare care fac teste rapide autorizate

by | 10 Dec 2021 | Sănătate

Pe lângă prelungirea stării de alertă, Guvernul a stabilit miercuri și relaxarea unora dintre restricțiile impuse în contextul epidemiologic actual, printre care și permiterea accesului într-o serie de spații, inclusiv în cele comerciale, a celor nevaccinați împotriva COVID-19 sau netrecuți prin boală, în baza unor teste recente. Astfel, cei ce vor să se testeze pentru a putea intra, de pildă, în magazine vor avea nevoie de un rezultat rapid. În acest sens, Ministerul Sănătății a anunțat că, începând de azi, nu mai puțin de 132 laboratoare autorizate vor putea emite rezultate la testarea COVID-19 cu validare rapidă, lista completă putând fi descărcată din articol.

Mai exact, așa cum apare într-un comunicat de miercuri al MS, “la nivel național, cele 132 laboratoare autorizate vor putea emite”, începând din 9 decembrie, rezultate la testarea COVID-19 cu validare rapidă.

Lista completă a laboratoarelor din țară ce dau rezultate la testarea COVID-19 cu validare rapidă poate fi descărcată de la finalul articolului.

Într-o etapă ulterioară, potrivit MS, rețeaua centrelor care vor putea emite rezultate cu validare rapidă va fi extinsă la nivelul farmaciilor și medicilor de familie.

În momentul de față, atât farmaciile, cât și medicii de familie pot efectua teste COVID-19 cu validare în 24 de ore. După cum subliniază MS, “operaționalizarea întregii rețele de puncte de testare cu validare rapidă va fi realizată până la sfârșitul lunii.

Laboratoare-autorizate-pentru-testarea-COVID-19-cu-validare-rapida-a-rezultatelor

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading