Nici nu se mai ascund, nici nu se mai jenează în ura față de nevaccinați

by | 16 Nov 2021 | Sănătate

Comisia de Sănătate din Camera Deputaților dezbate marți proiectul de lege care ar condiționa accesul la job de prezentarea Certificatului Verde. Printre zecile de amendamente depuse de parlamentari se numără și unul al PNL, care vrea ca nevaccinații testați pozitiv pe banii statului să își plătească singuri spitalizarea dacă ajung în stare gravă.

Și ca să primim încă o data confirmarea pentru ce fel de partid este USR chiar dacă nu mai e la putere, iată și considerațiile deputatului Emanuel Ungureanu, USR – „Ce-ar fi să introducem în România plata serviciilor medicale pentru pacienţii nevaccinaţi, care refuză vaccinul? OK, vrei să fii liber, vrei să strigi că ai drepturi? Dacă refuzi vaccinul, atunci când ajungi la spital, plăteşte!”, a declarat el la RFI.

Și pentru că încă nu s-a interzis, am și eu păreri despre aceste lucruri:

1. Vaccinurile s-au cumpărat și din banii plătiți de nevaccinați prin taxe și impozite;

2. Dacă nevaccinații îsi plătesc spitalizarea în caz de infectare, cum rămâne cu vaccinații care fac covid dar se tratează și din banii nevaccinaților;

3. Și din banii nevaccinaților s-au finanțat spitalele și lefurile grase ale “eroilor în alb”.

4. Toate efectele secundare să fie făcute publice și despăgubiți cei ce au suferit sau urmașii celor ce au decedat de la vaccin.

5. După același model să-și plătească toți spitalizarea pentru boli pentru care există vaccinuri sau tratamente preventive: femeile care fac cancer cervical dacă nu s-au vaccinat HPV, cei ce fac hepatită și nu s-au vaccinat, sifilis, HIV și alte boli cu transmitere sexuală pentru cei ce n-au folosit prezervativ, hipertensivii, cei cu colesterol mărit că n-au luat medicația, obezii că n-au evitat zahărul, alcoolicii, drogații și fumătorii că n-au evitat consumul, cei cu alte boli interne că n-au evitat ce le face rău în consumul de alimente, șoferii accidentați că s-au suit la volan, copii care se rănesc căzând că n-au evitat joaca, etc. Hai să asigurăm doar pe cei foarte sănătoși și când apare vreo boală să le luăm asigurarea medicală ca să aibă și statul ce fura și să nu se mai obosescă atâta medicii care tot susțin segregarea medicală.

6. Statul să dea înapoi toate contribuțiile la sănătate tuturor celor ce nu au folosit sistemul de stat vreodata.

7. Și că tot o țin toți langa cu cei din rural care nu contribuie dar folosesc sistemul de sănătate, unde credeți că merg țăranii toată ziua la medic, la spitatele lor din comune (NU există!), la spitatele județene care arată ca după razboi și nu au dotări, medici sau medicamente? MAi terminați cu prostiile! Noi orășenii abuzăm serviciile medicale pentru orice fleac.

8. Să meargă la pușcărie toți responsabilii care nu au asigurat până acum tratamente pentru virus și au ucis cu bună știință oameni doar pentru a-i forța să se vaccineze.

Lista poate continua. Dacă aveți și alte propuneri, aștept idei să le trimit la Guvernul României.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading