Prezent la Davos, CEO-ul Pfizer e luat la întrebări de jurnaliști despre minciunile legate de vaccin

by | 20 Jan 2023 | Sănătate

Abordat de jurnaliștii de la Rebel News, Ezra Levant și Avi Yemini, CEO-ul gigantului farmaceutic Pfizer, Albert Bourla, a ales să tacă când a fost întrebat despre informațiile oferite de el despre „vaccinul” anti-covid, care s-au dovedit ulterior ă fi false.

Bourla se plimba liniștit pe străzile din Davos, Elveția, unde participă (bineînțeles!) la Forumul Economic Mondial, când a fost identificat de jurnaliști.

„A fost momentul pe care îl așteptam: unul dintre cei mai detestați bărbați din lume care mergea la o plimbare liniștit, crezând că este printre prieteni.”

„La urma urmei, în cei trei ani de la începutul pandemiei, ai văzut vreodată un jurnalist punându-i o întrebare grea? M-am apropiat de el și am început să-i pun întrebările pe care milioane de oameni și le pun de ani de zile”, a spus jurnalistul Ezra Levant.

În timp ce se apropia de directorul Pfizer, Levant a întrebat când a aflat pentru prima dată că vaccinurile nu împiedică transmiterea coronavirusului.

Bourla a ignorat întrebarea și a spus:

„Mulțumesc foarte mult”.

„Răspunde la întrebare”, a insistat reporterul. „Acum știm că vaccinurile nu opresc transmiterea, dar de ce ai ținut asta secret? Ai spus că a fost 100% eficient, apoi 90%, 80%, 70%… De ce ai păstrat asta secret?” a continuat Levant.

Bourla a continuat să meargă și a spus doar: „O zi bună”.

„Nu voi avea o zi bună până nu-mi răspunzi”, se răsti reporterul.

Bourla a continuat să meargă în tăcere, doar privind în jur.

„Nu ți-e rușine de ceea ce ai făcut în ultimii ani?” insistă Yemini.

„Ai luat milioane de la oameni. Cum este să mergi pe străzi ca un milionar pe spatele unei persoane obișnuite din Australia, Anglia sau Canada? […] Ce părere ai despre iahtul tău privat? Ești îngrijorat de răspunderea pentru produse? Ești îngrijorat de cazurile de miocardită? Dar de morțile subite?”

„Ce ai de spus despre tinerii care mor din cauza atacurilor de cord în fiecare zi? De câte boostere crezi că e nevoie pentru a fi mulțumit de câștigurile tale”, au insistat reporterii, fără niciun rezultat.

Bourla a tăcut și când a fost întrebat despre întâlnirile secrete pe care le-a avut la Davos.

Levant l-a întrebat dacă va dezvălui cu cine s-a întâlnit la Davos și cui i-a plătit comision, amintind că Pfizer a fost deja obligat să plătească amenzi de 2,3 miliarde de dolari pentru publicitate falsă.

Jurnaliștii au mai adăugat că dacă vreun produs din lume nu funcționează conform promisiunii, clienții sunt despăgubiți și se întreabă dacă nu ar trebui ca Pfizer să ramburseze banii încasați de la toate țările cumpărătoare, pentru niște vaccinuri ineficiente.

„Ești obișnuit doar cu presa prietenoasă, așa că nu știi cum să răspunzi la nicio întrebare?” întrebă Levant înainte ca Bourla să reuşească în sfârşit să scape de reporteri.

Jurnaliștii de la Rebel News au concluzionat pe Twitter că `i-au pus lui Bourla toate întrebările pe care mass-media refuză să le pună.

Etichete: Pfizer | WEF

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading