Raport confidențial Pfizer: Peste 1.200 de decese “relevante” înregistrate în urma vaccinării, între dec. 2020 și feb. 2021

by | 19 Dec 2021 | Sănătate

Într-un raport confidențial al Pfizer, care acum poate fi consultat aici, în primele 3 luni de la obținerea autorizării de urgență, au fost înregistrate peste 1.200 de decese în urma administrării vaccinului. De menționat că acestea sunt datele admise chiar de compania Pfizer. Până pe 28 februarie 2021, Pfizer a considerat că drept „relevante” peste 42.000 de efecte adverse asociate vaccinării.

Distribuția acestor cazuri pe gen, vârstă, severitate poate fi văzută în tabelul de mai jos.

Distribuția efectelor adverse pe tipul de organe afectate:

Un alt aspect important care se regăsește în raportul Pfizer este că din cele 270 de femei gravide care și-au administrat vaccinul covid în primele 3 luni de la autorizare, 23 au raportat avortul spontan, după inoculare, ceea ce reprezintă o rată de 8,5%. De asemenea, au mai fost raportate 2 nașteri premature cu deces neonatal și 2 avorturi spontane cu deces intrauterin.

În perioada analizată au fost 133 de copii alăptați de mame care și-au administrat vaccinul covid, în rândul cărora s-au raportat 17 efecte adverse, dintre care 3 au fost foarte grave.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading