Sângele pentru transfuzii donat de nevaccinați, la mare căutare. Iată cum se poate obține

by | 8 Dec 2022 | Sănătate

Tot mai mulți oameni cer transfuzii de sânge de la persoane nevaccinate pentru procedurile medicale necesare. Chiar zilele acestea a făcut vâlvă un caz din Noua Zeelandă a unor părinți care au refuzat transfuzia de sânge de la persoane vaccinate pentru copilul lor. Statul i-a dat în judecată pentru a obține custodia copilului și a-i administra sânge de la vaccinați.

„SafeBlood Donation” a fost fondată de medicul naturist elvețian George Della Pietra, care consideră că campaniile globale de vaccinare împotriva coronavirusului sunt „crima secolului” tocmai pentru a răspunde acestor cereri, din ce în ce mai dese.

Della Pietra este convins că vaccinurile cu ARNm „contaminează” sângele și duc la distrugerea eventuală a sistemului imunitar. El crede că sângele persoanelor vaccinate este dăunător dacă se administrează transfuzii de sânge persoanelor nevaccinate.

Vaccinurile tradiționale folosesc proteine ​​virale inactivate pentru a stimula sistemul imunitar al organismului pentru a construi rezistență la viruși și boli. Vaccinurile experimentale cu ARNm, cum ar fi vaccinurile Pfizer-BioNTech și Moderna, se bazează pe o tehnologie experimentală netestată aproape deloc, care utilizează secvența genetică a antigenului pentru a declanșa organismul să producă anticorpi.

Crucea Roșie Americană și alți colectori importanți de sânge din întreaga lume spun (fără dovezi științifice) că sângele de la oameni cărora li s-a administrat vaccinul experimental anti COVID este sigur.

Della Pietra susține că temerile legate de noua tehnologie ARNm îi fac pe unii nevaccinați să fie precauți de a primi tratamentele medicale necesare care ar putea necesita o transfuzie de sânge și acum cer o aprovizionare de încredere cu așa-numitul „sânge sigur”, nevaccinat. Pe rețelele de socializare, cei nevaccinați au adoptat termenul „sânge pur”.

„Primesc sute de e-mailuri care mă întreabă: „Ai sânge [disponibil], pentru că voi avea o intervenție chirurgicală în trei săptămâni”, a spus el pentru VICE World News.

„Vrem să fim o platformă pentru oamenii care doresc să aibă libera alegere a donatorilor de sânge”, a spus el. „Fie că ei cred că există o adevărată teorie a conspirației, Noua Ordine Mondială sau dacă pur și simplu spun „Nu vreau din orice motiv”.

SafeBlood Donation reflectă o credință larg răspândită că produsele biologice de la nevaccinați vor avea o valoare fără precedent într-o lume vaccinată cu ARNm. La nivel global, autoritățile susțin că mai mult de jumătate din populația lumii a fost vaccinată cu o unul dintre cele opt vaccinuri majore împotriva Covid-19.

SafeBlood Donation are acum membri în cel puțin 16 țări și speră să deschidă în cele din urmă bănci de sânge care furnizează plasmă nevaccinată pentru membrii săi.

Deocamdată, obiectivul inițial al grupului este de a face presiuni asupra spitalelor și autorităților sanitare din întreaga lume pentru a permite așa-numitele „donări direcționate” de sânge nevaccinat.

Pentru propagandiștii presei aservite industriei farma și statelor care încearcă să discrediteze SafeBlood ca o nouă formă de conspirație, donațiile de sânge americane sunt deja verificate pentru:

  • Virusul hepatitei B.
  • Virusul hepatitei C.
  • HIV-1 și HIV-2.
  • HTLV-I și HTLV-II.
  • Sifilis.
  • Virusul West Nile.
  • Trypanosoma cruzi, agentul infecțios care provoacă boala lui Chagas.
  • Babesia – în statele în care testarea este cerută de ghidul FDA.

Donațiile dirijate sunt deja permise de comunitatea medicală în situații specifice în care este necesar din punct de vedere medical, cum ar fi aprovizionarea cu o grupă de sânge rară. Există și posibilitatea de a dona sânge pentru un pacient anume. Chiar și în România se face.

Cu toate acestea, se refuză cererile tot mai mari de sânge „nevaccinat”.

Datorită dezinformării și manipulării, consensul medical este că nu există niciun risc  în urma transfuziei cu sânge de la persoane care au primit vaccinuri COVID. Adevărul este că nu a fost făcută nicio cercetare care să susțină această afirmație, așa că nu se cunoaște impactul viitor asupra unei persoane nevaccinate care primește sângele unei persoane vaccinate.

Grupul SafeBlood îi sfătuiește pe membrii săi care urmează să aibă tratamente medicale care implică transfuzii să întocmească un testament medical, în care să menționeze că nu sunt de acord să primească transfuzii de sânge din sursa generală de sânge netestată până acum pentru starea de vaccinare.

Grupul sugerează pacienților să ceară ca anumite persoane nevaccinate să fie donatori direcți, în loc să amenințe că va da în judecată spitalele dacă nu se conformează și îi sfătuiește pe membrii săi să nu se identifice drept anti-vacciniști „pentru că atunci ești imediat „inamicul” instituției medicale”.

Etichete: vaccin

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading