Știința pare că s-a speriat și ea de propagandă și nu mai funcționează

by | 23 Dec 2021 | Sănătate

Și așa cum au bănuit mulți observatori pricepuți, frica indusă cu privire la noua variantă Omicron este folosită ca acoperire pentru acest eșec spectaculos. Deși Omicron pare a fi semnificativ mai puțin periculos, deși mai transmisibil decât variantele anterioare ale Covid, a fost folosit ca acoperire pentru eșecul vaccinului.

Până acum eram bombardați cu mesaje omniprezente să credem în știință, că vaccinul funcționează 96%, că vaccinul oprește infectarea, că vaccinații nu fac boala. Acum nimic nu mai este adevărat. Iar se adeveresc conspirațiile. Pare ca adevărații oameni de știință sunt “conspiraționiștii”.

În Danemarca, au fost publicate cifre zilnice detaliate despre cazurile de Covid și spitalizările și acestea aruncă o lumină deosebit de sumbră asupra vaccinurilor împotriva SARS-CoV-2, expunând afirmațiile mass-media despre proprietățile lor „de salvare a vieții” și „atenuare” ca fiind complet false.

Cifrele din Danemarca au subliniat că creșterea fulgerătoare a cazurilor și a spitalizărilor indică în mod direct eșecul masiv al vaccinului. Cu 87% din populație vaccinată, Danemarca înregistrează cel mai mare număr de infectări.

Cele mai multe cazuri noi de Covid din Danemarca apar la persoanele care sunt vaccinate sau stimulate – și acest lucru este valabil atât pentru Omicron, cât și pentru variantele anterioare. Peste 76 la sută dintre infecțiile cu Covid non-Omicron din Danemarca sunt la persoanele vaccinate, împreună cu aproximativ 90 la sută dintre infecțiile cu Omicron.

Cazurile din Islanda au atins un nou maxim, la un an după ce au „bătut” COVID „cu știință” și în ciuda faptului că 92% dintre adulți au fost complet vaccinați și 64% au primit un rapel. De fapt, au raportat de curând echivalentul a ~ 225.000 de cazuri din SUA.

Decesele în Vermont – cel mai puternic vaccinat stat din SUA – sunt cele mai mari înregistrate vreodată, în ciuda afirmațiilor repetate ale lui Fauci conform cărora vaccinurile ar transforma „creștere cazurilor” COVID în „rarități”.

Cazurile din Australia au atins noi cote maxime, în ciuda uneia dintre cele mai mari rate de vaccinare din lume, a ordinelor incredibil de strictepentru măști și a carantinelor forțate.

De fapt, cazurile au crescut cu 34.644% de când Washington Post a spus că au „aproape eliminat” COVID-ul cu ajutorul științei.

Cazurile din Coreea de Sud au crescut cu 400% în ultima lună și jumătate și sunt în permanență maxime, în ciuda purtării măștilor în 99% cazuri și a peste 84% din populație vaccinată, una dintre cele mai mari rate din lume.

În Ontario, Canada, același fenomen poate fi observat cu infecțiile în creștere semnificativă în rândul celor vaccinați. Presupunând că acestea sunt cazuri Omicron, există doar două posibilități: acum vaccinurile au eșuat complet sau Omicron infectează de preferință persoanele vaccinate. Sau amândouă.

Același tipar de cazuri record s-a aplicat în mai toate țarile de la Marea Britanie, care are recorduri absolute de cazuri, la Austria, Germania, Spania, Italia, etc. Excepție fac Israel, Japonia, țările africane.

Exemplul Suediei fără mască și fără obligativități este, de asemenea, grăitor: de luni de zile are cel mai mic număr de cazuri din nordul Europei – de zece ori mai puțin decât în ​​Germania și de opt ori mai puțin decât în ​​Elveția, măsurat în funcție de dimensiunea populației. Numărul pacienților de terapie intensivă a rămas, de asemenea, relativ scăzut.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading