UK impune noi restricții pentru a opri varianta mortală Omicron care a ucis ZERO oameni

by | 9 Dec 2021 | Sănătate

Astăzi, prim-ministrul britanic Boris Johnson a anunțat noi restricții în numele luptei cu varianta mortală Omicron, care a ucis exact zero oameni de pe planetă. Acest lucru nu se întâmplă doar în Marea Britanie, multe țări au închis granițe pentru țări de Africa, de unde s-a generat varianta.

Până acum au fost gasite cazuri în 57 de țări dar toate sunt ori asimptomatice ori cu simptome ușoare.  Ai zice că am vrea această variantă să circule, nu s-o oprim și să rămânem cu cea mai periculoasă, Delta.

Restricțiile includ mai multe portul măștii, lucru de la domiciliu și pașapoarte COVID pentru evenimente mari.

Noile măsuri au fost impuse, după ce guvernul a fost prins încălcarea propriile reguli prin găzduirea mai multor petreceri de Crăciun anul trecut, atunci când restul țării a fost în lockdown și a trebuit să-și anuleze propriul Crăciun.

Deci dacă mai credeați că se termină, stați liniștiți, mai sunt litere în alfabetul grecesc și la nevoie trecem la alt alfabet sau la numere.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading