Un deținut transgender se identifică acum ca fiind bebeluș; cere scutece, mâncare pasată și suzetă

by | 12 Apr 2022 | Sănătate

Un deținut transgender din Scoția, născut bărbat biologic, care ispășește închisoarea pe viață pentru că a sugrumat până la moarte un coleg de celulă în 2004, cere acum să fie tratat ca un copil mic de către personalul închisorii, solicitând să i se dea scutece și hrană pentru copii, anunță Daily Record.

Ucigașul condamnat, Sophie Eastwood, cunoscută anterior ca Daniel, a fost condamnată la închisoare pe viață după ce l-a sugrumat pe colegul de celulă Paul Algie cu șireturile pantofilor.

Criminalul condamnat în vârstă de 36 de ani i-a spus acum guvernatorului prizonierului de la închisoarea Polmont, Scoția, despre dorința lor de a se identifica ca un copil, de a purta scutece și de a primi mesele pasate ca mâncarea pentru copii.

Eastwood a cerut, de asemenea, ca gardienii închisorii să îl țină de mână atunci când sunt escortați în in și din celulă.

Se înțelege că oficialii închisorii iau în serios cererile criminalului și chiar au furnizat o suzetă pentru a satisface cerințele criminalului condamnat.

Și pentru că asta este lumea nebună pe care ne-au creat-o progresiștii, trebuie să acceptăm orice deviere de la realiate. În fond de ce te-ai simți doar o pesoană de sex opus și nu una de altă vârstă, culoare, etnie, naționalitate, poziție socială sau financiară, ocupație sau stare civilă.

Vorbind pentru Daily Record, o sursă a spus: „Această “prizonieră” a fost dificilă și manipulativă de-a lungul anilor, motiv pentru care este încă după gratii după 17 ani. Ea a decis că se va „transforma” de la bărbat la femeie, ceea ce devine din ce în ce mai frecvent în închisori în zilele noastre”.

Luna trecută, guvernul scoțian SNP a introdus proiectul de lege pentru reforma privind recunoașterea genului, care elimină cerința unui diagnostic medical pentru bărbații care pretind că sunt femei. Proiectul de lege a fost criticat de activiștii scoțieni pentru drepturile femeilor, deschizând, în esență, ușa pentru deținuții bărbați din închisoare să solicite transferuri în închisorile pentru femei și punând în pericol siguranța femeilor încarcerate.

„Dar acesta este, evident, cu totul altceva și Serviciul Penitenciar din Scoția nu are niciun protocol în vigoare pentru a trata deținuții care decid că sunt bebeluși”, a adăugat sursa.

„Eastwood este o persoană complexă și inteligentă, dar este destul de pretențioasă cu resursele închisorii și îi place să fie în centrul atenției. Este dificil de știut dacă ea simte într-adevăr o înclinație naturală de a fi tratată ca un bebeluș sau dacă este doar un fel de căutare a atenției”, a continuat sursa.

„Închisorile moderne sunt foarte adaptate la drepturile omului și la implicațiile juridice pe care acestea le produc, așa că sunt luate în considerare toate cerințele în mod corespunzător.”

Sursa a adăugat că Eastwood refuză să joace după reguli și arată puțină înclinație pentru a trăi într-o societate normală.

În timp ce trăia ca bărbat, Eastwood a fost închis în 2004 pentru conducere periculoasă. Cu o lună înainte de a fi eliberat din Dumfries Young Offenders Institution, Eastwood l-a sugrumat pe colegul de celulă Paul Algie, în vârstă de 22 de ani, cu o forță „considerabilă și prelungită” cu un șiret.

Personalul era atât de îngrijorat de violența folosită încât l-au numit pe Eastwood „Hannibal Lecter Jr”.

Etichete: LGBT | progresism

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading