Carantinați vaccinații!! Peste 95% din cazurile cu Omicron sunt la persoane vaccinate

by | 3 Jan 2022 | Social

Peste 95% dintre cazurile raportate cu varianta Omicron COVID-19 în Germania au apărut la persoane complet vaccinate, potrivit unui nou raport al guvernului federal.

Analiza– publicată pe 30 decembrie de către agenția germană „Institutul Robert Koch” – a inclus informații despre starea de vaccinare a 4.206 de persoane care au contractat cea mai recentă variantă a virusului.

4.020 de persoane care au contractat Omicron – ceea ce echivalează cu 95,6 la sută din totalul cazurilor – au primit cel puțin două doze de vaccinuri COVID-19. 28% din grupul Omicron-pozitiv au primit, de asemenea, o a treia doză sau „rapel”.

Doar 186 de persoane care au contractat Omicron au fost nevaccinate în întregul eșantion, arătând că persoanele vaccinate aveau șanse de peste 21 de ori mai mari de a contracta varianta COVID-19.

Raportul Institutului Robert Koch a documentat, de asemenea, simptome pentru aproape 7.000 de persoane care au fost testate pozitiv pentru Omicron, iar majoritatea oamenilor nu au experimentat practic niciun simptome:

„Pentru 6.788 de cazuri, au fost furnizate informații despre simptome, în cea mai mare parte nu au fost raportate simptome sau au fost ușoare. 124 de pacienți au fost internați, patru persoane au murit.”

Datele – care par să arate că vaccinurile nu oferă niciun avantaj pentru prevenirea contractării variantei Omicron – urmăresc companiile farmaceutice care ating niveluri record de eforturi de lobby, atât financiar, cât și în ceea ce privește personalul angajat.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading