Comisia de Investigare Civilă din Israel cere anchetă penală pentru campania de vaccinare

by | 17 Dec 2021 | Social

„Nu a existat niciodată un vaccin care să fi afectat atât de mulți oameni!”

Șoc în presa mainstreams și în marile cancelarii ale lumii după ce procurorul general din Israel și ministrul Sănătății au primit un raport detaliat al „Comisiei de Investigare Civilă”, un grup independent de cadre universitare din Israel, din diverse domenii, care afirmă că vaccinul nu a redus mortalitatea cauzată de Corona. Dimpotrivă: ,,a ucis sute de bărbați și femei israeliene”

„Nu a existat niciodată un vaccin care să fi afectat atât de mulți oameni” – concluzionează specialiștii, într-un document publicat luna aceasta și analizat de jurnaliștii de la Globse. (detalii)

Suspiciuni privind acordul dintre Guvernul din Tel Aviv și Pfizer

Rapotul întocmit de Comisia de Investigare Civilă este, de fapt, un adevărat rechizitoriu.  Ce-a mai gravă acuzație se referă la încercarea guvernului de a-și ascunde relația cu Pfizer. În document se afirmă că

Acordul Pfizer-Israel este plin de fragmente ascunse, prin urmare, nu este posibil să îl analizăm legal și/sau să înțelegem pe deplin implicațiile sale pentru sănătatea publică… Această acoperire aruncă o suspiciune grea asupra oricui participant la negocieri (Israel / Pfizer)”… „pentru a determina o cerere (în rândul oamenilor) pentru vaccin, Guvernul și Ministerul Sănătății au lansat o campanie agresivă fără precedent, cu scopul de a-i face pe israelieni să se grăbească să se vaccineze”.

Publicul a fost indus în eroare de autorități

Comisia de Investigare Civilă susține că în timpul campaniei de vaccinare toate regulile de bază ale precauției și eticii medicale au fost ignorate și, împreună cu ele, și orientările cheie formate după cel de-al Doilea Război Mondial privind participarea la studii medicale (Codul de la Nürnberg). În loc de explicații clare și transparente, publicul a fost indus în eroare de afirmații oficiale repetate conform cărora (vaccinul Pfizer) a fost „aprobat de FDA” după ce a trecut „testarea riguroasă”.

 „Pe de o parte, statul nu a informat cetățenii că vaccinul Pfizer se află într-o fază experimentală nefinalizată și că ei participă de fapt la un experiment în derulare. Pe de altă parte, statul nu a menținut sistemele transparente și deschise de control și monitorizare pentru public. În consecință, există o îngrijorare serioasă că această omisiune critică și neglijentă provine din: (a) teama că o astfel de dezvăluire ar putea interfera cu realizarea obiectivelor care pot fi implicate în acordul Israel-Pfizer sau (b) frica de a diminua cererea pentru numărul extraordinar de vaccinuri pre-cumpărate de Israel și/sau (c) teama de a dezvălui rezultate nefavorabile din «experimentul» în desfășurare din Israel.”…  „În absența unui sistem de monitorizare transparent care să raporteze efectele secundare, Guvernul și Ministerul Sănătății au dezamăgit cetățenii oferindu-le informații înșelătoare, dar Guvernul israelian a eșuat atât față de Pfizer, cât și față de restul lumii în anticiparea rezultatelor (așa-numitului) «experiment din lumea reală» (care are loc în Israel).” Pentru a înlătura toate îndoielile, CP îl avertizează pe procurorul general israelian cu privire la posibilele fapte criminale implicate în politica de vaccinare a Israelului.

Aceasta este o presupusă înșelăciune, suspectă de criminalitate, care ar fi necesar să fie investigată temeinic înainte ca procurorul general să permită guvernului israelian să continue presupusa campanie de înșelăciune a cetățenilor israelieni și a (restului) lumii.”

Există o corelație directă între vaccinare și număr mare de decese

Raportul enumeră mai multe probleme juridice și de etică din contractul încheiat de guvernul Israelian cu producătorul de vaccinuri Pfizer și confirmă existența unei corelații incontestabile între vaccinări, cazuri și decese. Specialiștii prezintă și rezultate medicale alarmante în ceea ce privește amploarea efectelor secundare letale, ceea ce ar duce, spun ei, la concluzia că ar putea fi vorba de o posibilă încercare a companiei farmaceutice de a induce în eroare nu numai israelienii, ci și întreaga lume.

De altfel Comisia de Investigare Civilă din Israel pare să fi produs primul raport robust despre efectele secundare ale vaccinului Pfizer, pe care și-a bazat concluziile expuse mai sus. Iată un rezumat al constatărilor:

„… există aproape 200 de decese și asta doar examinând aproximativ 800 de cazuri de efecte secundare grave. După cum s-a menționat, CP încă lucrează la analiza efectelor secundare și avem sute de rapoarte suplimentare care fac obiectul analizei. Studiul nostru de până acum indică faptul că aproximativ 25% dintre decese au loc la persoanele cu vârsta sub 60 de ani. Aproximativ 15% dintre aceștia au sub 50 de ani. 7 dintre cei decedați sunt tineri – sub 30 de ani. În plus, studiul a identificat 27 de cazuri de probleme cardiace la persoanele cu vârsta sub 60 de ani, inclusiv 24 de cazuri în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 17 și 30 de ani. În ceea ce privește problemele care au legătură cu complicațiile medicale feminine: inclusiv complicațiile travaliului, menstruație întârziată sau menstruație neregulată etc.

Eșecul în monitorizarea efectelor adverse

Cadrele universitare care au întocmit raportul acuză statul Israel de conduită intenționat nesăbuită… „Sistemele de monitorizare care permit detectarea efectelor secundare sunt o condiție fundamentală și critică pentru acordarea unui permis de utilizare în masă a oricărui medicament nou, cu siguranță atunci când o operațiune în masă de tratament definit ca fiind experimental este administrat la milioane de oameni și mai ales atunci când acest tratament este administrat unei țări întregi…” Dar Israelul nu a reușit să instituie un astfel de sistem de monitorizare, acuză Comisia de Ivestigare Civilă.

Pornind de la problemele enumerate mai sus, Comisia de Investigare Civilă și-a extins practica dincolo de sfera juridică, deoarece, spun autorii raportului, au urmărit să umple marea gaură creată de lipsa unui sistem de monitorizare de către stat.

Ce învățăm din faptele de pe teren?”, se întreabă experții. „Examinare a datelor de mortalitate publicate de guvern arată că există o corelație între numărul de vaccinări și numărul de decese. Excesul de mortalitate se găsește în rândul persoanelor cu vârsta de până la 70 de ani și, de asemenea, în rândul adulților peste 70 de ani și rămâne chiar și după compensarea deceselor atribuite coronavirusului. La populația cu vârsta peste 70 de ani – în ianuarie 2021, s-a observat un exces de mortalitate de 19,5% față de octombrie 2020 – luna în care datele [răspândirii] coronavirusului erau mai ridicate și 22,4% față de ianuarie 2020. În populația mai tânără – un exces de mortalitate de 7% a fost observat în ianuarie 2021 comparativ cu octombrie 2020, luna în care numărul deceselor din cauza coronavirusului a fost cel mai mare și 7% comparativ cu ianuarie 2020. Este important de remarcat faptul că această tendință continuă și în luna următoare.”

Trebuie precizat că cei de la Globs au analizat fiecare dintre aceste acuzații, iar dincolo de negările care au venit din partea oficialilor israelieni, nu au existat date clare care să infirme concluziile raportului prezentat de Comisia de Investigare Civilă.

 

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading