Detalii despre următoarea pandemie: variola maimuței, sosită o zi mai târziu decât a fost preconizat

by | 23 May 2022 | Social

În martie 2021, NTI* a efectuat un exercițiu de pregătire a unei pandemii produsă de un virus al variolei maimuței care ar duce la peste trei miliarde de cazuri pozitive și 270 de milioane de decese în întreaga lume. *NTI – Inițiativa de amenințare nucleară – ONG pentru reducerea amenințărilor nucleare și biologice globale.

Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats

Simularea a fost finanțată de Open Philanthropy, o organizație creată de Dustin Moskovitz, co-fondatorul Facebook Inc. Unul dintre consilierii OP se întâmplă să fie Avril Haines, directorul de informații naționale al lui Biden. Ea a fost, de asemenea, implicată în EVENT 201, un exercițiu de prevenire a pandemiei în care o epidemie a unui nou coronavirus zoonotic transmis de la lilieci la oameni se termină cu un nou vaccin și 65 de milioane de decese. Vă sună cunoscut?

Unii dintre participanții Evenimentului 201 au fost, de asemenea, la exercițiul NTI, cum ar fi Dr. Gao de la China Center for Disease Control și Dr. Elias de la Bill și Melinda Gates Foundation și J Farrar de la Wellcome Trust.

În mod ciudat, la doar câteva luni după Evenimentul 201, OMS a declarat o pandemie a unui nou coronavirus provenind din Wuhan, China.

În simularea Event 201, lumea trebuie să aștepte un an pentru ca un vaccin să fie dezvoltat, dar în pandemia de variola a maimuței există deja un vaccin aprobat de FDA care așteaptă să fie implementat din septembrie 2019, cu luni înainte de declararea pandemiei de Covid-19.

În ceea ce poate fi descris doar ca o „coincidență” ciudată, simularea NTI a stabilit data inițială pentru focarul variolei maimuței la 15 mai 2022, în timp ce în lumea reală OMS a declarat focarul virusului variolei maimuței pe 16 mai 2022.

Bill Gates orchestrează și această pandemie

De asemenea, este interesant faptul că faimosul clarvăzător și epidemiolog NON-Doctor Bill Gates a prezis în noiembrie 2021 că următoarea pandemie va fi cauzată de un „virus de variolă într-un atac terorist ”..

Focarul de variolă a maimuței este declarat iar țările G7 și OMS vor dezvolta un exercițiu pre-planificat pe o pandemie globală a virusului variolei maimuței de origine zoonotică, în timp ce OMS solicită o întâlnire de urgență pentru a discuta despre focarul de variolă.

În același timp se discută despre Tratatul internațional de pandemie al OMS, următorul pas în lovitura dată de globaliști drepturilor naționale și individuale.

Tratatul OMS privind pandemia propus trebuie oprit

Riscă să înlocuiască democrația parlamentară, legile privind sănătatea publică și drepturile omului în 194 de țări. Tehnocrații nealeși nu ar trebui să decidă niciodată politica suverană de sănătate publică.Până acum, doar Brazilia a avut curaj să anunțe că nu semnează un asemenea tratat.

În România nu s-a discutat public despre tratatul pandemic și ca de obicei, nimic din politica noastră externă nu este nici măcar prezentat, de dezbătut nici nu se pune problema.

Însă mă tem că se vor folosi de acest virus pentru a grabi aprobarea acestui tratat iar cetățenii nici nu vor avea timp să afle despre el.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading