Disney îmbrățișează activismul politic WOKE menit să distrugă familiile și inocența copiilor

by | 15 Jun 2022 | Social

În ultima vreme, gigantul de divertisment pentru copii, Disney seamănă mai mult cu un grup de militanți de extremă stânga, decât cu o companie media care produce desene animate, filme artistice și administrează parcuri de distracție.

Cultura WOKE care a pătruns șî în structura de conducere a companiei Disney, își are rădăcinile din vremea lui Bob Iger,CEO-ul care a condus Disney din 2005 până în 2020. Conducerea de vârf a companiei a cedat teren unui grup mic de activiști de gen de extremă stânga din cadrul companiei, care ar putea avea un efect negativ asupra profitului companiei.

Actualul CEO al companiei, Bob Chapek, pare să fi fost foarte prost sfătuit atunci când a încercat să remedieze scăderea rapidă a prețului acțiunilor Disney – acesta a scăzut de la 190 de dolari în urmă cu un an la aproximativ 94 de dolari în prezent – ​​încercând să se arunce cu forță în brațele ideologiei globale LGBTQ.

Disney susține promovarea conținutului sexual către copii

Abordarea pe care compania a ales-o pentru a-și recâștiga valoarea la bursă a fost atacarea proiectului de Lege privind drepturile părinților în educație (PRE) din Florida, promovat de guvernatorul statului, Ron DeSantis. Acest proiect prevede ca discuțiile despre ideologia LGBT despre preferințe sexuale și identitatea de gen până la clasa a treia sau într-un mod nepotrivit pentru vârsta copiilor.

Chapek, reacționând la un protest vocal al unui grup mic de angajați ai Disney, a decis să ia o poziție publică împotriva proiectului de lege PRE. Compania a emis o declarație în care afirmă că „Legea HB 1557 din Florida, cunoscută și sub denumirea de proiectul de lege „Nu spuneți gay” (n.r. numită așa de opozanții de extremă stânga), nu ar fi trebuit niciodată să fie adoptată și nu ar fi trebuit să fie semnată niciodată. Scopul nostru ca companie este ca această lege să fie abrogată de către legislativ sau anulată în instanță.”

Chapek a promis, de asemenea, milioane de dolari în donații pentru grupurile de lobby pentru drepturile LGBTQ lansând și o colecție de produse marca Disney  cu temă LGBT, destinate copiilor carevizitează Disneyland.

Reacția guvernatorului DeSantis a fost, totuși, destul de neechivocă când a spus: „Acest stat este guvernat de interesele oamenilor din statul Florida. Nu se bazează pe cerințele directorilor corporativi din California. Ei nu conduc acest stat. ”

Cote de personaje LGBT

Între timp, a reieșit că Chapek nu este singurul director Disney care face eforturi pentru propagandă de gen în filmele destinate copiilor. Karey Burke, producător, spunea într-un apel video că „în calitate de mamă [a] unui copil transgender și a unui copil pansexual”, ea a susținut ca în poveștile noastre să fie „multe, multe, multe personaje LGBT” și a vrut ca cel puțin 50% dintre personaje să fie LGBT și minorități rasiale.

Coordonatorul de producție al companiei, Allen March, a propus „explorarea poveștilor queer” și promovarea personajelor „trans”, „bisexuale” și „neconforme de gen”.

Nu în ultimul rând, managerul pentru diversitate și incluziune, Vivian Ware, s-a lăudat că Disney a eliminat toate mențiunile despre „doamne”, „domni”, „băieți” și „fete” în parcurile tematice Disney.

Disney – excelență în ipocrizie

În timp ce în SUA, compania este campioană în semnalizarea virtuții prin implicarea în activism pro-LGBT, BLM. feminism  etc, Disney își extinde de fapt produsele și operațiunile la nivel internațional în regiunile în care homosexualitatea este interzisă prin lege iar femeile sunt lipsite de drepturi fundamentale. Serviciul de streaming online Disney+ va fi extins în zece țări noi, printre care Algeria, Egipt, Libia, Maroc, Oman, Palestina, Qatar, Arabia Saudită, Tunisia și Yemen – toate pedepsind homosexualitatea cu ani grei de închisoare.

De asemenea, este de necontestat faptul că Disney câștigămiliarde din filme lansate pe piața chineză și desfășoară afaceri cu Partidul Comunist Chinez, inclusiv deschiderea unui mare parc tematic în Shanghai, păstrând în același timp tăcere cu privire la abuzurile sistemice ale drepturilor omului de care sunt responsabile autoritățile chineze.

Etichete: Disney | Ron DeSantis | Woke

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading