Dr. Denis Rancourt: Scrisoare deschisă către cei nevaccinați

by | 20 Jan 2022 | Social

Dr. Denis Rancourt, cercetător la Asociația pentru Libertăți Civile din Ontario, OCLA  și mai mulți colegi academicieni canadieni au scris o scrisoare deschisă pentru a-i sprijini pe cei care au decis să nu accepte vaccinul COVID-19.

Grupul subliniază caracterul voluntar al acestui tratament medical, precum și necesitatea consimțământului informat și a evaluării individuale riscuri-beneficii. Ei resping presiunea exercitată de oficialii din sănătatea publică, de știri și de rețelele sociale și de concetățeni.

Controlul asupra integrității noastre corporale poate fi frontiera supremă a luptei pentru protejarea libertăților civile.

Scrisoare deschisă către cei nevaccinați

“Nu ești singur! Politicienii și mass-media au adoptat o viziune uniformă, scoțându-i țapi ispășitori pe cei nevaccinați pentru necazurile care au urmat după optsprezece luni de frică și restricții. Este timpul să clarificăm totul.

Este complet rezonabil și legitim să spunem „nu” vaccinurilor insuficient testate pentru care nu există date științifice de încredere. Aveți dreptul de a pretinde tutela corpului dumneavoastră și de a refuza tratamentele medicale dacă considerați că este cazul. Ai dreptate să spui „nu” unei încălcări a demnității tale, a integrității și a autonomiei tale corporale. Este corpul tău și ai dreptul de a alege. Ai dreptate să lupți pentru copiii tăi împotriva vaccinării lor în masă la școală.

Aveți dreptate să vă întrebați dacă consimțământul liber și informat este posibil în circumstanțele actuale. Efectele pe termen lung sunt necunoscute. Efectele transgeneraționale sunt necunoscute. Dereglarea imunității naturale indusă de vaccin este necunoscută. Prejudiciul potențial este necunoscut, deoarece raportarea evenimentelor adverse este întârziată, incompletă și inconsecventă între jurisdicții.

Sunteți vizat de mass-media de masă, campanii guvernamentale de inginerie socială, reguli și politici nedrepte, angajatori, colaboratori și mafia din rețelele sociale. Vi se spune că acum sunteți problema și că lumea nu poate reveni la normal decât dacă vă vaccinați. Sunteți găsit țap ispășitor în mod vicios de propagandă și presați de ceilalți din jurul vostru. Tine minte; nu este nimic în neregulă cu tine.

Sunteți acuzat în mod inexact că sunteți o fabrică de noi variante SARS-CoV-2, când de fapt, conform oamenilor de știință de vârf, sistemul dumneavoastră imunitar natural generează imunitate la mai multe componente ale virusului. Acest lucru vă va promova protecția împotriva unei game largi de variante virale și abrogă răspândirea în continuare la oricine altcineva.

Sunteți îndreptățit să solicitați studii independente revizuite de cercetători, care nu sunt finanțate de companii farmaceutice multinaționale. Toate studiile evaluate de cercetători privind siguranța pe termen scurt și eficacitatea pe termen scurt au fost finanțate, organizate, coordonate și susținute de aceste corporații care au ca scop profitul;  niciuna dintre datele studiului nu a fost făcută publică sau disponibilă cercetătorilor care nu lucrează pentru aceste companii.

Aveți dreptate să puneți la îndoială rezultatele preliminare ale testului de vaccin. Valorile ridicate ale eficacității relative se bazează pe un număr mic de „infecții” determinate în mod slab. Studiile nu au fost, de asemenea, în orb, în ​​cazul în care persoanele care administrau injecțiile știau sau puteau deduce dacă injectau vaccinul experimental sau placebo. Aceasta nu este o metodologie științifică acceptabilă pentru testele de vaccin.

Aveți dreptate în apelurile voastre pentru o diversitate de opinii științifice. Ca și în natură, avem nevoie de o policultură a informațiilor și a interpretărilor acesteia. Și nu avem asta acum. A alege să nu faci vaccinul înseamnă să păstrezi loc pentru a rațiune, transparență și responsabilitate. Ai dreptate să întrebi: „Ce urmează atunci când renunțăm la autoritatea asupra propriilor noastre corpuri?”

Nu vă lăsați intimidați. Dați dovadă de rezistență, integritate și seriozitate. Adunați-vă în comunitățile voastre, faceți planuri pentru a vă ajuta unul pe altul susținând responsabilitatea științifică și libertatea de exprimare care sunt necesare pentru ca societatea să prospere. Suntem printre mulți cei care vă sunt alături.

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welsh, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vrbik, PhD
Valentina Capurri, PhD

Etichete: experți | vaccin

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading