Elitele globaliste vin în număr record la Davos, păzite de 5000 de polițiști. De cine se păzesc?

by | 16 Jan 2023 | Social

Reuniunea anuală a infamului Forumu Economic Mondial (WEF) de la Davos începe azi. Un mix de politicieni, lideri de corporații și miliardari care sosesc cu mii de avioane private și un mașini scumpe pentru a ne spune nouă, furnicilor, cum să salvăm planeta lipsindu-ne de confort, în timp ce ei își trăiesc visul, în lux și opulență, distrugâng planeta.

Peste 2.500 de delegați, 5.000 de persoane de securitate armată și peste 2.000 de zboruri private individuale vor zbura în stațiunea de schi elvețiană Davos pentru Forumul Economic Mondial 2023.

Subiectele preferate de organizația maleficului Klaus Schwab parte a Marii Resetări, sunt să nu mai avem deloc mașini, să nu mai mâncam carne ci viermi și insecte, să renunțăm la petrol și cărbune și să ne încălzim cu mori de vânt, să nu mai deținem nimic, să nu mai avem intimitate, să locuim cu toții într-un oraș cât o țară, să fim săraci cu toții mai puțin elita conducătoare dar să fim “fericiți” așa.

Anul acesta lista strict confidențială a participanților a fost scursă în presă: de la șeful FBI la reprezentanții Fundației Gates, rețeaua Soros și diverse produse farmaceutice De la companii la editori ai celor mai cunoscute mass-media mainstream, promotori influenți ai agendei globaliste vor veni și vor pune la cale, fără să-i fi votat cineva, schimbarea totală a vieții noastre.

AICI puteți vedea lista participanților (click)

Lista este de fapt rezervată participanților înregistrați – așa scrie în document:

În calitate de participant înregistrat, veți avea acces la lista completă a participanților care participă la acest eveniment. Politica Forumului Economic Mondial este de a proteja confidențialitatea membrilor și partenerilor săi prin prevenirea oricărei utilizări abuzive a informațiilor personale furnizate nouă, pentru a facilita contactul și dialogul în vederea realizării misiunii Forumului.

Participanții sunt încurajați să păstreze confidențialitatea listei și să o folosească exclusiv „în scopul comunicării personale și al dialogului în vederea realizării misiunii Forumului”.

Din România va participa Bogdan Aurescu, ministrul afacerilor externe, după cum reiesi din listă. Acesta a participat și anul trecut, deci e conectat la elita globalistă.

Potrivit WEF, unele persoane au cerut să nu apară pe această listă. În plus, alți câțiva participanți – inclusiv reprezentanți politici importanți – sunt probabil să fi confirmat între timp.

Chiar și așa, lista este considerabilă. Reprezentanți ai politicii, industriei, afacerilor, finanțelor și mass-media se agita pe aproape 80 de pagini, reprezentanți ai Fundației Bill & Melinda Gates și ai „Societății Deschise” a lui Soros care promovează promovează în mod deschis agenda WEF.

Vă ținem la curent cu toate informațiile esențiale care vor rezulta din întâlnirea elitelor globaliste de la Davos.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading