Elton John și fosta soție Renate Blauel si-au soluționat disputele legale

by | 15 Oct 2020 | Social

Foto: CBS News

Renate Blauel l-a dat în judecată pe Elton John pentru încălcarea unui acord pe care cuplul l-a semnat după divorț în 1988 si care, spun avocații ei, i-a împiedicat pe oricare dintre ei să discute despre căsătorie sau motivele separării lor.

Ea a cerut o ordonanță pentru prevenirea dezvăluirilor viitoare, precum și daune estimate la 3 milioane de lire sterline.

Fosta soţie a lui Elton John a susţinut că artistul a încălcat termenii înţelegerii de divorţ prin dezvăluirea unor detalii ale căsniciei lor care au fost incluse în autobiografia „Me, Elton John” şi în filmul „Rocketman” in care rolul lui Renate Blauel a fost interpretat de Celinde Schoenmaker.

Unul din avocatii care in reprezinta pe Elton John, în vârstă de 73 de ani, a publicat o scurtă declarație în care spunea că disputa a fost soluționată.

“Părțile sunt bucuroase să anunțe că au soluționat acest caz, într-un mod care recunoaște nevoia de confidențialitate a lui Renate”, se menționează în comunicat. „La rândul ei, Renate recunoaște că Elton a acționat într-un mod demn și respectuos față de ea în ultimii 30 de ani și a fost întotdeauna fericit să o ajute.

„Nu vor discuta despre căsătoria lor în viitor și nu vor face alte comentarii despre caz.”

Elton John și inginerul de sunet Renate Blauel s-au întâlnit în timp ce primul înregistra albumul său de revenire Too Low for Zero, care a inclus single-urile de succes I’m Still Standing și I Guess That’s Why They Call it the Blues, în 1983. S-au căsătorit anul următor avand o nunta fastuoasă, ceremonia avănd loc in Australia.

Cuplul a divorțat în 1988, Elton John căsătorindu-se cu David Furnish cu care are doi copii. Renate Blauel s-a retras din luminile reflectoarelor.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading