Fetiță de 3 ani, decedată în Argentina, în urma vaccinării covid

by | 5 Jan 2022 | Sănătate, Social

Ministerul Sănătății Publice din provincia argentiniană Tucuman a transmis, pe 16 decembrie 2021, următorul comunicat de presă:

„Joi, 16 decembrie 2021, la ora 12:00, o pacientă cu vârsta de 3 ani, aflată în stop cardio-respirator a intrat la unitatea de primiri urgențe de la Spitalul del Nino Jesus. S-au efectuat manevre avansate de resuscitare, dar întrucât nu s-a primit niciun răspuns, a fost declarat decesul. În istoricul medical al pacientei e menționată administrarea primei doze de vaccin Sinopharm, cu o zi înainte de deces. Conform procedurilor, poliția și organele judiciare au intervenit și au dispus efectuarea autopsiei.

Având în vedere istoricul de vaccinare anti-Covid, s-a luat legătura cu membrii familiei pentru culegerea de informații relevante și evaluarea altor antecedente, în vederea inițierii unei investigații asupra acestui eveniment nefericit.”

Miriam Suarez, mama pacientei a declarat că fiica sa Ambar a fost vaccinată pe data de 15 decembrie și a murit a doua zi în urma unui stop cardiac.

Potrivit mamei, fetița de 3 ani a primit doza de vaccin pentru că altfel nu ar fi putut merge la grădiniță, unde vaccinarea era o condiție obligatorie. Cu două luni și jumătate în urmă, pe 2 octombrie 2021, Autoritatea Națională a Medicamentelor, Alimentelor și a Tehnologiei Medicale din Argentina a aprobat vaccinarea copiilor cu vârsta între 3 și 11 ani, cu vaccinul chinezesc Sinopharm.

Miriam Suarez a mai spus că fetița sa nu a avut niciun simptom după administrarea vaccinului, dar a doua zi de dimineață, în timp ce se juca alături de copiii vecinilor, Ambar s-a prăbușit și a fost transportată de urgență la Spitalul de Copii din Tucuman, unde a murit din cauza unui stop cardiac.

Sunt sigură că fiica mea a fost ucisă de vaccin. Era o fetiță sănătoasă, plină de viață, fără nicio afecțiune la inimă”, a spus mama îndurerată.

Două diferențe majore în reacția autorităților din Argentina față de cele din România, UE sau SUA

Sunt două aspecte care merită reținute în privința reacției autorităților argentiniene în comparație cu cele din România, dar și față de cele din statele dezvoltate nord-atlantice.

Primul e că s-a dispus imediat o autopsie pentru a se stabili dacă există o relație cauzală între vaccin și deces. Și vorbim aici de un singur deces! În România, ca și în statele occidentale, pare că nimeni nu e interesat să verifice dacă există o relație cauzală între vaccinurile COVID cele peste 8.000 de decese post-vaccinare raportate la nivelul Uniunii Europene sau cele circa 13.000 raportate în sistemul VAERS din SUA.

A a doua diferență majoră e că organele judiciare au declanșat o anchetă pentru a stabili dacă  există o culpă, iar cineva trebuie tras la răspundere. Ați văzut sau auzit până acum de vreun procuror din România sau din statele nord-atlantice care să fi început vreo anchetă în urma deceselor unor adolescenți survenite imediat după vaccinare?

Este absolut revoltător când vedem că nu se face niciun demers pentru a se stabili răspunderea legală în cazul miilor de decese și al sutelor de mii de efecte adverse grave înregistrate în urma administrării vaccinurilor covid, ca și cum nu ar exista toți acecești oameni care suferă sau au murit!

Presa mainstream se face că nu vede acest caz cutremurător

Chiar dacă în acest caz nu e vorba de un vaccin folosit în statele dezvoltate din spațiul nord-atlantic, subiectul lipsește cu desăvârșire în presa mainstream din aceste țări. Nimeni nu poate contesta autenticitatea știrii. Nu se poate spune nici că ar fi un „fake news” și nici că ar fi vreo „teorie conspiraționistă” întreținută de o grupare obscură. Este un comunicat cât se poate de oficial al autorităților sanitare din respectiva provincie argentiniană. Deci este și validat și medical, și instituțional.

Cu toate astea, tăcerea presei mainstream este totală! Și ne putem da seama de ce! Orice părinte normal care citește o astfel de știre se va gândi imediat că dacă acceptă vaccinarea propriului copil, acesta ar risca să fie în locul acelei fetițe. Nici nu mai contează cât de mare este riscul. Aici nu mai funcționează statistica sub care se ascund oficialii și producătorii vaccinurilor. Este irelevant să i se spună unui părinte că  la 1 milion de copii vaccinați ar putea muri doar 1, 2, 5, sau 100 copii sănătoși. Importat e că propriul său copil ar putea fi în acea statistică cinică și impersonală, ceea ce pune capăt oricărei discuții despre vaccinarea copiilor. Iar dacă totuși se invcă statistica, sunt numeroase studii care arată că la această categorie de vârstă riscul de a suferi efectele adverse ale vaccinului e consistent mai mare decât riscul aproape inexistent de deces în cazul infectării.  Orice părinte care își iubește copiii și citește o astfel de știre va avea instantaneu o reacție emoțională, puternică, conștientizând caracterul ireversibil al deciziei de a-și vaccina copilul.

De această reacție a părinților se tem cei care nu vor să vedeți această știre! Iar asta e dovada cea mai convingătoare că presa mare, așa-numită mainstream, este puternic controlată. Orice jurnalist care își iubește meseria și are conștiință nu ar fi ezitat să publice acest cutremurător caz, mai ales acum când SUA și Europa tocmai au aprobat vaccinarea covid a copiilor între 5 și 11 ani!

Nu era o știre de interes pentru părinți? Era prea departe și erau prea puține victime pentru fi interesantă? E un subiect prea mic pentru a fi tratat de marile organizații internaționale de presă? Evident că nu! Rușine să le fie jurnaliștilor care au știut, dar nu au publicat acest subiect.

Etichete: efecte adverse

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading