Fiscul american vrea cotă parte din vânzările de droguri, jafuri, mită, încurajând ilegalitățile

by | 30 Dec 2021 | Social

Ai furat o mașină în 2021? Poate ai luat mită? Dar droguri n-ați vândut cumva? Poate ați participat la unul din miile jafuri din magazine organizate de BLM în ultimii 2 ani?

Dacă ați făcut-o, IRS (fiscul american) vă reamintește să vă asigurați că raportați acest lucru în formularul de calcularea impozitelor.

Aceste referiri au devenit virale, după un tweet care avertizează contribuabilii cu privire la cerințele oarecum surprinzătoare de a declara valoarea câștigurilor ilegale.

Indicațiile pot fi găsite pe IRS.gov printre detalii despre raportarea veniturile obținute la locurile de muncă, venituri de altă natură, premii etc.

Ce faci dacă ești un hoț ambivalent – vrei să furi de la o persoană dar nu vrei să furi de la stat:

“Dacă furați un obiect, trebuie să raportați valoarea de piață a acestuia în venitul dvs. din anul în care îl furați, cu excepția cazului în care îl returnați proprietarului său de drept în același an”, se arată în prevederea pentru bunurile furate.

Ce se întâmplă dacă faci trafic cu droguri sau ești prins în alte crime?

În acest caz, publicația IRS spune:

“Venituri din activități ilegale, cum ar fi banii din traficul de droguri ilegale –  notați-vă câștigurile pe rândul 8z, Anexa 1 din formularul dvs. 1040, sau în programul C… dacă provin din activitatea dvs. de muncă independentă”.

Și nu uitați să raportați pentru taxare orice șpagă sau mită pe care le-ați luat în timpul afacerilor.

“Trebuie să includeți mita, șpaga, comisioane ilegale, parandărăt sau plăți similare merg, de asemenea, pe Schedule 1 sau Schedule C, în timp ce IRS spune că mita ar trebui pur și simplu inclusă în venitul tău”.

Deci, odată ce raportați lucrurile furate, puteți să le păstrați legal, nu? Ca o concluzie pe care ați mai auzit-o: doar cei corecți, care muncesc cinstit și plătesc taxe sunt păcăliți de sistem, leneșii, hoții, criminalii sunt protejați de sistem.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading