Florida ia o decizie radicală legată de vaccinare determinând Twitter să cenzureze mesajul

by | 11 Oct 2022 | Social

Sâmbătă, ministrul Sănătății din Florida, Joseph Ladapo, a făcut furori devenind primul oficial important din SUA care a recomandat ca bărbații între 18 și 39 de ani să NU mai primească vaccinuri ARNm COVID-19. Acestă decizie a venit după ce un studiu amplu, pe mai mulți ani, a arătat o creștere cu 84% a deceselor cauzate de afecțiuni ale inimii în rândul grupului de vârstă vizat. Acest lucru a confirmat studiile anterioare care au indicat, de asemenea, un risc crescut de probleme cardiace. Aici puteți găsi comunicatul și link-ul analizei.

…  Această analiză a constatat că există o creștere cu 84% a incidenței relative a decesului din cauze legate de inimă în rândul bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani în decurs de 28 de zile după vaccinarea cu ARNm. Cu un nivel ridicat de imunitate globală la COVID-19, beneficiul vaccinării este probabil depășit de acest risc anormal de mare de deces din cauze legate de inimă în rândul bărbaților din această grupă de vârstă. Nu s-a constatat că vaccinurile non-ARNm au aceste riscuri crescute.

Ca atare, ministrul de stat al Sănătății recomandă ca bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani să nu primească vaccinuri ARNm COVID-19. Cei cu afecțiuni cardiace preexistente, cum ar fi miocardita și pericardita, ar trebui să fie deosebit de precauți atunci când iau această decizie.”

Din păcate, Twitter a arătat de mult timp că este în subordinea puterii politice înfrățităcu Big Farma și a trecut rapid la cenzurarea anunțul lui Ladapo, mesajul fiind ascuns publicului pentru că încalcă regulile rețelei.. A fost o mișcare fără precedent de a reduce la tăcere cel mai înalt oficial din sănătate desemnat al unui stat. Imaginați-vă că un stat din UE decide altfel decât restul blocului iar mesajul este cenzurat, nu mai ajunge la cetățeni.

Din nou, o companie de social media a decis că ar trebui să aibă puterea de a stăpâni adevărul iar orice altă opinie, chiar și științifică, este ștearsă.

Este greu de înțeles cum au devenit acceptabile astfel de lucruri, mai ales după ce atâtea „teorii ale conspirației” în timpul COVID-19 au ajuns să fie confirmate. Ai crede că Twitter ar fi mai precaut, cel puțin atunci când ai de-a face cu un oficial de talia lui Ladapo. În plus, în acest caz, Florida are datele pentru a susține ceea ce s-a decis. Studiul în cauză a acoperit un an și jumătate de vaccinări pentru toate grupele de vârstă și a fost atent să ia în considerare doar decesele legate de inimă.

Twitter s-a confruntat cu o reacție negativă foarte puternică pentru această decizie, încât mesajul lui Ladapo a fost în cele din urmă restaurat.

Odată cu Elon Musk pare pregătit să cumpere Twitter, sperăm că astfel de lucruri nu se vor mai întâmpla în viitor. Totuși, este bine să vedem că presiunea publică, chiar și din partea opoziției, poate forța mâna unei companii.

Etichete: vaccin

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading