Forumul Economic Mondial vrea fuzionarea inteligenței umane și artificiale. Care este motivul

by | 16 Aug 2022 | Social

Deși nimeni nu a cerut-o, Forumul Economic Mondial (WEF) pledează acum pentru fuziunea sistemelor de inteligență umană și artificială pentru a cenzura „discursul instigator la ură” și „dezinformarea” online, înainte ca acestea să fie postate. Mai țineți minte filmul lui Tom Cruise, Minority Report?

Un raport publicat pe site-ul oficial WEF avertizează în mod amenințător despre pericolul „lumii întunecate a abuzului din online”. Dar organismul globalist, condus de maestrul păpușar, Klaus Schwab, are o soluție.

Autorul articolului propune îmbinarea celor mai „mai bune” aspecte ale cenzurii umane și algoritmii de învățare automată IA (inteligență artificială) pentru a se asigura că sentimentele oamenilor nu sunt rănite și că opiniile împotriva regimului sunt incluse pe lista neagră.

„Combinând în mod unic puterea tehnologiei inovatoare, colectarea de informații în afara platformei și priceperea experților în domeniu, care înțeleg cum funcționează actorii amenințărilor, detectarea la scară a abuzului online poate atinge o precizie aproape perfectă”, se arată în articol.

Articolul se încheie propunând „un nou cadru: în loc să se bazeze pe inteligența artificială pentru a detecta la scară și pe oameni pentru a revizui cazurile marginale, o abordare bazată pe inteligență este crucială”.

„Aducând informație selectatăde oameni, în mai multe limbi, din afara platformei spre seturile de învățare, IA va putea apoi să detecteze abuzuri noi, nuanțate, înainte ca acestea să ajungă la platformele principale. Suplimentarea acestei detectări automate mai inteligente cu expertiză umană pentru a revizui cazurile marginale și a identifica fcazuri alse pozitiv și negativ și apoi reintroducerea acestor constatări în seturi de antrenament ne va permite să creăm IA cu inteligență umană încorporată”, se arată în articol.

Cu alte cuvinte, libertatea de exprimare va fi probabil cenzurată înainte ca tu să o poți posta pe site-urile de socializare. Unii o numesc „cenzură preventivă”. Sau, după cum spune WEF:

„Echipele de încredere și siguranță pot opri amenințările care se ridică online înainte ca acestea să ajungă la utilizatori”.

Organizația este renumită pentru blocarea criticilor pe Twitter și a comentariilor în general deci expertiza ei în combaterea abuzului din online se rezumă la cenzura generalizată.

Elita de la Davos îndeamnă oamenii să mănânce alge marine și cactuși. Există și un „motiv”

Mulți s-ar întreba de ce Forumul Economic Mondial, în mijlocul unei crize generale legată de costul vieții, al crizei energetice și al unei recesiuni globale, se preocupă de toate acestea.

„Nu este niciodată un pariu sigur dacă purtătorul de cuvânt al acestei elite din Davos vine cu „soluțiile” și „propunerile” sale ciudate ca o modalitate de a consolida narațiunile existente sau de a introduce noi narațiuni; sau doar pentru a părea ocupat și pentru a-și câștiga banii de la cei care o finanțează”, scrie Reclaim The Net

„Nu – nu este vorba despre inflația fulgerătoare, costurile energiei și chiar siguranța alimentară în multe părți ale lumii. Pentru cât de dedicată globalizării este organizația, este ciudat de surdă la ceea ce se întâmplă de fapt pe tot globul.”

Etichete: Klaus Schwab | WEF

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading