Geert Vanden Bossche, fost angajat al fundației Bill Gates : „Vom plăti un preț uriaș” pentru campania de vaccinare în masă COVID

by | 17 Mar 2021 | Social

Cine este doctorul Geert Vanden Bossche? El și-a obținut diploma de medic la Facultatea de Medicină Veterinară din Ghent și doctoratul în virologie la Universitatea din Hohenheim, Stuttgart. După pregătirea sa postdoctorală în virologie, imunologie și biologie moleculară la Universitatea din Berlin și Hohenheim (Germania), unde a ocupat ulterior postul de adjunct, a trecut în industria vaccinului, unde a ocupat diferite posturi de conducere atât în ​​dezvoltarea vaccinului timpuriu, cât și în cel târziu: la GlaxoSmithKline Biologicals, Novartis Vaccines & Diagnostics și Solvay Biologicals. Este fost angajat – Senior program officer – la  The Bill & Melinda Gates Foundation.

Într-o scrisoare deschisă către OMS , la Summit-ul despre vaccinuri din Ohio, iar apoi intr-un interviu, dr. Geert Vanden Bossche, afirmă că prin vaccinarea tuturor cu un vaccin care nu împiedică transmiterea virusului, distrugem sistemul imunitar al oamenilor și pregătim scena unui dezastru total în domeniul sănătății.

În interviu Bossche afirmă că vaccinurile anti COVID aprobate până acum au fost dezvoltate de oameni “geniali” iar el personal nu poate aduce nici o critică muncii lor. Dar vaccinul nu poate fi folosit in plină pandemie pentru milioane și milioane de oameni. Bossche spune că o campanie de vaccinare în masă în mijlocul unei pandemii, cu vaccinuri care nu previn transmiterea, este dezastruoasă atat la nivel individual cat și la nivel global:

“Vom plăti un preț uriaș pentru asta. Și devin emoțional pentru că mă gândesc la copiii mei, la generația mai tânără. Adică, este imposibil ce facem. Nu înțelegem pandemia”.

“Este vorba despre umanitate … Adică, este vorba despre copiii tăi. Este vorba de familia ta. De familia mea. Este vorba de toată lumea. OK. E foarte simplu pentru mine, pun totul în joc pentru că mi-am făcut temele. Și aceasta este pur și simplu o obligație morală. O obligație morală.”

Întrebarea principală: este aceasta arma potrivită pentru tipul de război pe care îl avem acum? Și răspunsul meu este cu siguranță nu, deoarece acestea sunt vaccinuri profilactice, iar vaccinurile profilactice nu ar trebui administrate de obicei persoanelor care sunt expuse la o presiune infecțioasă ridicată.”

Așadar, nu uitați că administrăm aceste vaccinuri în plină pandemie. Cu alte cuvinte, în timp ce ne pregătim arma, suntem pe deplin atacați de virus. Virusul este peste tot. Și spun asta pentru că dacă avem un grad de infectie ridicat este atât de ușor ca virusul să sară de la o persoană la alta.

Deci, dacă răspunsul imunitar este totuși în creștere, așa cum vedem acum la persoanele care primesc prima doză, iar după primirea primei doze anticorpii nu sunt pe deplin maturi iar titrurile (valoare numerică care indică gradul dvs. real de imunitate la o boală) nu sunt foarte mari. Deci, răspunsul lor imunitar este suboptim.

De fiecare dată cand o persoană are răspuns imun suboptim în prezența unei infecții, în prezența unui virus, ea este expusă riscului de a nu căpata imunitate. Deci, asta înseamnă că virusul poate scăpa de răspunsul imun.

Într-o scrisoare deschisă  adresată Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Bossche a scris că „în prezent transformăm vaccinații în purtători asimptomatici care impraștie variante mai infecțioase”. Bossche nu a primit nici un raspuns de la OMS.

“Sunt orice, dar nu un antivaccinist. Ca om de știință, nu recurg de obicei la nicio platformă de acest fel pentru a lua o poziție pe teme legate de vaccinuri. Ca virolog dedicat și expert în vaccinuri, fac o excepție atunci când autoritățile sanitare permit ca vaccinurile să fie administrate în moduri ce pun în pericol sănătatea publică; cu siguranță, atunci când sunt ignorate dovezile științifice. Situația actuală – extrem de critică – mă forțează să răspândesc acest mesaj de urgență. Întrucât gradul fără precedent de intervenție umană în pandemia de coronavirus riscă să provoace o catastrofă globală fără egal, acest mesaj nu poate fi suficient de tare și puternic pe cât ar fi nevoie.​

După cum am mai spus, nu sunt împotriva vaccinării. Dimpotrivă, vă pot asigura că fiecare dintre vaccinurile existente au fost create, dezvoltate și fabricate de oameni de știință foarte inteligenți și competenți. Totuși, acest tip de vaccinuri profilactice este total inadecvat, și chiar foarte periculos, când este folosit în campanii de vaccinare în masă în timpul unei pandemii virale. Specialiștii în vaccinuri, oamenii de știință și clinicienii sunt orbiți de efectele pozitive pe termen scurt ale vaccinurilor Covid la pacienții individuali, dar nu pare să le pese de consecințele dezastruoase asupra sănătății globale. Dacă nimeni nu mă contrazice cu argumente științifice, este greu de înțeles cum intervențiile actuale ale omului pot preveni ca circulația diferitelor variante de virus să se transforme într-un monstru sălbatic. ​

Lucrând contra cronometru, încerc să-mi finalizez manuscrisul științific, publicarea căruia va fi, din păcate, probabil prea târzie dată fiind amenințarea din ce în ce mai mare a variantelor virusului care se răspândesc rapid și sunt foarte contagioase. De aceea am decis să postez deja pe LinkedIn un rezumat al descoperirilor mele, precum și discursul meu de la Summitul pe tema vaccinurilor ce a avut loc recent în Ohio. Lunea trecută, le-am trimis organizațiilor internaționale, inclusiv OMS, analiza mea privind actuala pandemie, bazată pe teorii științifice în biologia imunitară a Covid-19. Ținând cont de gradul de urgență, i-am sfătuit să ia în considerare îngrijorările mele și să inițieze o dezbatere pe tema consecințelor negative ale continuării ocolirii de către virus a reacției imunitare.

Deși nu este timp de pierdut, nu am primit niciun răspuns până acum. Experții și politicienii tac, în timp ce sunt, totodată, nerăbdători să vorbească despre diminuarea regulilor de prevenire a infecției și despre – libertatea de primăvară.

Declarațiile mele se bazează exclusiv pe știință. Vor fi contrazise exclusiv de știință. Deși, de obicei, cu greu poate cineva să facă afirmații științifice incorecte fără să fie criticat de colegii de breaslă, se pare că elita oamenilor de știință, care îi consiliază acum pe liderii globali, preferă să tacă. Au fost aduse suficiente dovezi științifice. Din păcate, rămân neatinse de cei care au puterea de a acționa. Cât de mult poate fi ignorată o problemă, când în prezent există argumente solide că omenirea este amenințată de ocolirea de către virus a reacției imunitare? Cu greu putem afirma că nu am știut – sau că nu am fost avertizați.

În această scrisoare agonizantă, îmi pun în joc toată reputația și credibilitatea mea. Aștept de la voi, paznicii omenirii, să procedați cel puțin la fel.

Este de maximă urgență. Inițiați dezbaterea. Cu orice preț, schimbați cursul evenimentelor”

Sursa video: www.bitchute.com

Etichete: Bill Gates

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

LoadingCele mai cititeTe-ar putea interesa

Loading


Loading