Jeffrey Epstein ar fi încercat să-l șantajeze pe Bill Gates pentru o relație extraconjugală

by | 22 May 2023 | Social

Jeffrey Epstein a amenințat că va dezvălui o aventură pe care Bill Gates a avut-o cu tânără rusoaică jucătoare de bridge, după ce co-fondatorul Microsoft a refuzat să se alăture întreprinderii sale filantropice.

Pedofilul în dizgrație, care s-a sinucis în 2019, părea să-l amenințe pe Gates cu privire la presupusa aventură cu tânăra rusoaică Mila Antonova într-un e-mail din 2017, a informat The Wall Street Journal.

Gates a cunoscut-o pe Antonova în 2010, cei doi jucând împreună la un turneu, după ce ea s-a mutat în Bay Area pentru a lucra ca inginer de software. În timp ce Antonova a recunoscut că a fost în relații amicale cu Gates în timpul unui videoclip din 2010 despre dragostea ei pentru bridge, cei doi ar fi avut o scurtă aventură în timp ce Gates era căsătorit cu soția lui de atunci, Melinda French Gates.

Între timp, Epstein a întâlnit-o pe Antonova în timp ce ea căuta susținători financiari pentru o academie de bridge și, ulterior, a plătit-o pentru a urma o școală de IT, potrivit raportului. În e-mailul din 2017, Epstein i-a cerut lui Gates să-i ramburseze costul investiției în educația rusoaicei.

Mesajul a venit imediat după ce titanul tehnologiei a refuzat să se alăture organizației caritabile de mai multe miliarde de dolari a infractorului sexual condamnat, pe care încerca să o demareze cu JPMorgan Chase.

Gates, în vârstă de 67 de ani, a recunoscut anterior și și-a exprimat regretul pentru că a avut mai multe întâlniri cu Epstein în anii 2010 – după condamnarea lui Epstein din 2008 în Florida, sub acuzația de a solicita un minor pentru prostituție – ca parte a eforturilor de a strânge bani pentru Fundația Gates.

Antonova a spus pentru WSJ că nu știa cine era cu adevărat Epstein atunci când s-au cunoscut, crezând că este doar un „om de afaceri de succes și voia să ajute”.„Sunt dezgustată de Epstein și de ceea ce a făcut el”, a spus Antonova, în timp ce a refuzat să comenteze despre presupusa ei relație cu Gates.

În urma condamnării sale pentru infracțiuni sexuale, Epstein părea să încerce să controleze daunele și spera să creeze o fundație caritabilă de mai multe miliarde de dolari, cu Gates ca donator de renume. Epstein ar fi renunțat la numele lui Gates în timp ce intenționa să colaboreze cu banca JPMorgan Chase, dar și Gates și banca au refuzat să colaboreze cu el.

Refuzul lui Gates a declanșat apoi e-mailul prin care i-a cerut miliardarului să-l recompenseze pentru studiile plătite rusoaicei, încercând să-l șantajeze pe Gates pentru presupusa relație, care se terminase de ani de zile.

Presupusa relație cu Antonova ar fi a doua astfel de aventură publică în care Gates a fost acuzat că s-a implicat în timpul căsniciei sale de 27 de ani cu Melinda.

În 2021, Gates a recunoscut printr-un purtător de cuvânt că a avut o aventură de aproape 20 de ani cu un angajat Microsoft, o relație despre care reprezentantul a spus că „s-a încheiat pe cale amiabilă” înainte ca Gates să renunțe din companie pentru a se concentra pe filantropia sa.

Vestea despre aventură a venit în urma mai multor rapoarte conform cărora Gates a curtat mai multe femei care lucrau pentru el la Microsoft și la Fundația Bill și Melinda Gates.

 

Etichete: gates

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading