Judecătoarea Adriana Stoicescu, replică la mișcarea LGBT: „Nu mă interesează că Ionică se iubește cu Petrică. Dar de ce trebuie să vă venerăm pentru asta?”

by | 9 Aug 2021 | Social

Vicepreședintele Tribunalului Timiș, judecătoarea Adriana Stoicescu, a reacționat dur după ce a fost atacată virulent pentru criticarea mișcării LGBT. După ce a fost catalogată drept “stalinistă” pentru postările sale în care condamnă agresivitatea progresistă împotriva valorilor tradiționale, magistratul a arătat că de 30 de ani nimeni nu îi mai incriminează pe cei care fac parte din minoritatea LGBT, ceea ce nu justifică modul agresiv în care sunt incriminați cei cu viziuni conservatoarea. Judecătoarea mai spune că lumea, așa cum a fost creată de Dumnezeu, nu va putea fi schimbată oricât de mult vor încerca progresiștii. „Primul cuvânt rostit de prunc este mama. Oricât încercați să schimbați asta, peste milioane de ani va fi tot așa”.

Redăm integral textul postării:

Revarsarea de ura pare de neoprit. Mizeria umana iese la iveala ca uleiul deasupra apei, jignirile nu mai contenesc. Am agitat un cuib de viespi…

Numele strabunicului meu este Rosenfeld. Hai, curaj, antisemitilor… Pe antebratul Dorei, sotia strabunicului meu, era tatuat numarul…Nu a convins-o nimeni, niciodata, ca nu trebuie sa mai stranga firimiturile cand terminam de mancat.

Asadar, nu imi vorbiti despre minoritati si drepturi fundamentale, despre prigoana si discriminare…

Nu ma puteti obliga sa accept ca omul trebuie lasat sa se simta dumnezeu ca sa fiti voi fericiti. Suntem miliarde cei care credem in El.

Nu va obliga nimeni sa simtiti ca noi. Dar nici pe noi nu puteti obliga sa acceptam ca vreti sa schimbati lumea, asa cum a fost creata de Dumnezeu.

Ce faceti in dormitor, va priveste. Nu ma intereseaza ca Ionica se iubeste cu Petrica sau ca Vasilica se iubeste cu poneiul. E problema lor. Dar de ce trebuie sa va veneram pentru asta? De ce trebuie sa iesiti in strada iar noi sa ne inchinam in fata voastra? De ce trebuie sa dam la o parte doua mii de ani si o Carte?

De ce trebuie sa va lasam sa le vorbiti copiilor despre normalitatea voastra dar nu le putem vorbi despre El? Aveti tot dreptul sa va simtiti liberi. De 30 de ani nimeni nu va mai incrimineaza. De ce trebuie sa ne incriminati pe noi?Putem trai impreuna, stiu asta. Dar voi vreti mai mult. Vreti sa deveniti majoritari. Si e simplu. Copiii de 13, 14 ani sunt usor de influentat si convinsi ca libertatea absoluta e calea spre fericire.

Voi celebrati iubirea, noi celebram Iubirea. Marsul nostru se cheama Inviere. Iubirea noastra e Iubirea Lui. Avem voie sa spunem asta? O mana de politruci patati la suflet a pornit un razboi cu Dumnezeu si vreti ca noi sa tacem? Nu putem. Voi va serbati sexualitatea, nu iubirea si nici libertatea. Sunteti indreptatiti sa o faceti. Dar lasati-ne si pe noi sa ne serbam Iubirea. Lasati-ne sa iesim in strada si sa vorbim despre Cuvantul Intrupat.

Primul cuvant rostit de prunc este mama. Oricat incercati sa schimbati asta, peste milioane de ani va fi tot asa. Vreti sa va cununati? Cununia este o taina, la fel ca preotia. Oricat incercati sa schimbati asta, peste mii de ani va fi la fel.

Vreti sa Il inlocuiti? Puteti sa incercati. Nu veti reusi niciodata. Pentru ca razboiul asta nu este decat vesnicul razboi dintre bine si rau, dintre Dumnezeu si cel cazut. Caci la asta se reduce totul. La Dumnezeu. Poate veti castiga mici batalii. Dar, in final, fiti siguri ca va avea El ultimul cuvant. Lapidati-ma. Maine va aparea altcineva si va lupta in numele nostru!

Etichete: progresism

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading