Justiția americană face dreptate nevaccinaților care au fost concediați

by | 26 Oct 2022 | Social

Curtea Supremă a Statului New York, printr-o hotărâre bombă la care nu se așteptau mulți, a ordonat ca toți angajații din New York care au fost concediați pentru că nu au fost vaccinați să își primească posturile înapoi, cu plata salariilor din urmă, de la data concedierii..

„A fi vaccinat nu împiedică o persoană să contracteze sau să transmită Covid-19. Începând cu data prezentei Decizii, liniile directoare ale CDC cu privire la carantina și izolarea sunt aceleași pentru persoanele vaccinate și nevaccinate” scrie judecătorul îîn concluzia hotărârii.

Judecătorul a făcut de asemenea referire la modul arbitrar în care a fost introdusă vaccinarea obligatorie pentru salariații plătiți de stat dar nu și pentru restul (mult mai târziu s-a făcut totuși) deși se spunea ca e o urgență de sănatate publică cu toate că erau mai puține cazuri zilnice decât în lunile anterioare.

Apoi judecătorul a mai făcut referire la discriminarea facută prin acceptarea unor excepții pentru sportivi și artiști deși pompierii și polițiștii erau concediați pentru că nu erau vaccinați.

„Numai NYC a concediat aproximativ 1.400 de angajați pentru că nu au fost vaccinați la începutul acestui an, după ce orașul a impus vaccinarea obligatorie sub fostul primar Bill de Blasio”, relatează Fox News.

A venit timpul să li se facă dreptate tuturor celor care au refuzat vaccinarea chiar dacă și-au pierdut locul de muncă, în ciuda unei campanii de propagandă deșănțată fără precedent.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading