Marea Resetare se așteaptă să înainteze cu viteză maximă în Franța

by | 25 May 2022 | Social

Slavă Domnului, spun socialiştii. Femeia asta, Le Pen, era pe cale să transforme Franța într-o Germania nazistă sau așa ceva. Ea era împotriva unui război cu Rusia. Incredibil!

Având în vedere devotamentul lui Macron față de Herr Schwab, tipul chel și cu ochelari, ne putem aștepta ca Marea Resetare să înainteze cu viteză maximă în Franța.

Macron și cohortele sale vor ști acum că trebuie să devină complet orbi la nevoile cetațenilor pentru a-și pune în aplicare toate ideile distopice în următorii cinci ani. Timpul este esențial.

Să ne asteptăm ca adevărata nebunie să se dezvăluie pe măsură ce își realizează agenda comunistă.

Naționalizarea „resurselor strategice” va fi probabil ceva despre care veți auzi foarte curând. În interesul „omului de rând”, desigur.

Implementarea venitului de bază universal pentru a-i ajuta pe oameni, desigur. Egalitatea, echitatea, incluziunea – cuvintele pe care tot le-am auzit – vor continua să fie auzite ele fiind însoțite de exemple din alte tări cu aceleasi idealuri “mărețe”.

Vor fi aceleași troli care continua să spele masele pe creier prin canalele mass-media și prin rețelele de socializare. Economia va avea de suferit în Franța ca în toata Uniunea Europeană.

Mulți din votanții lui Macron – chiar și cei care nu știu cine este WEF sau „Marele Resetare” – vor închide ochii în continuare nedorind să știe niciodată adevărul.

Am ajuns sa trăim într-o lume nebună care nu incetează să ne dezamăgească aproape niciodată.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading