“Mi-am scos fiii de la școală pentru erau întrebați săptămânal dacă sunt încă siguri că sunt băieți”- Megyn Kelly, jurnalistă

by | 13 Sep 2021 | Social

Megyn Kelly spune că motivul pentru care și-a retras fiii de la școala a fost că băieții au fost întrebați săptămânal dacă sunt „încă siguri” că sunt băieți. Kelly a spus că ideologia de gen care este impusă în școli astăzi „creează probleme de sănătate mintală” și este „100% abuzivă”.

„În școala fiilor mei – cea pe care am părăsit-o din cauza acestor agende – i-au întrebat pe băieți, la una dintre cele mai bune școli pentru băieți din țară, dacă sunt„ încă siguri ”că sunt băieți”, a spus Kelly într-un recent interviu cu Bobby Burack de la Outkick. „Sunt„ încă siguri ”? I-au întrebat asta săptămânal. Săptămânal, de parcă s-ar fi răzgândit. ”

„Și nimic din toate acestea nu a fost dezvăluit părinților”, a continuat fosta realizatoare  Fox News și NBC. „Este unul dintre acele lucruri pe care le afli abia după ce se întâmplă. Este revoltător, confuz și 100% abuziv ”.

Kelly a mai remarcat că „dacă nu sunt părinți care să se opună acestui abuz, atunci ne predăm și suntem complice la el”.

„Asta ne-ar face vinovați”, a spus Kelly despre cei care nu luptă împotriva ideologiei de gen în școli.

Ca răspuns la întrebarea lui Burack despre ceea ce crede ea că a provocat această epidemie WOKE („mișcare de trezire”) în educație, Kelly a sugerat că educatorii au „confundat puțin ceea ce au însemnat aceste cuvinte” și, prin urmare, au transformat „non-bullying” în „promovarea agendei”. Kelly a subliniat că „oamenii sănătoși” trebuie să „respingă vehement acest lucru” și să clarifice „că nu este susținere, asta este o nebunie”.

Kelly nu a dezvăluit numele școlii fiilor ei dar la sfârșitul anului trecut a vorbit despre moartea profesorului de muzică al fiului ei – care preda la Collegiate School, o școală privată de băieți de 55.900 de dolari pe an din New York City – conform un raport al New York Post.

Megyn Marie Kelly este jurnalista americana, avocat, comentator politic, prezentator de emisiuni de discuții și prezentator de știri de televiziune. A fost prezentatoare de emisiuni la Fox News din 2004 până în 2017 și gazdă și corespondentă la NBC News din 2017 până în 2018.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading