Megyn Kelly spune că motivul pentru care și-a retras fiii de la școala a fost că băieții au fost întrebați săptămânal dacă sunt „încă siguri” că sunt băieți. Kelly a spus că ideologia de gen care este impusă în școli astăzi „creează probleme de sănătate mintală” și este „100% abuzivă”.

„În școala fiilor mei – cea pe care am părăsit-o din cauza acestor agende – i-au întrebat pe băieți, la una dintre cele mai bune școli pentru băieți din țară, dacă sunt„ încă siguri ”că sunt băieți”, a spus Kelly într-un recent interviu cu Bobby Burack de la Outkick. „Sunt„ încă siguri ”? I-au întrebat asta săptămânal. Săptămânal, de parcă s-ar fi răzgândit. ”

„Și nimic din toate acestea nu a fost dezvăluit părinților”, a continuat fosta realizatoare  Fox News și NBC. „Este unul dintre acele lucruri pe care le afli abia după ce se întâmplă. Este revoltător, confuz și 100% abuziv ”.


Kelly a mai remarcat că „dacă nu sunt părinți care să se opună acestui abuz, atunci ne predăm și suntem complice la el”.

„Asta ne-ar face vinovați”, a spus Kelly despre cei care nu luptă împotriva ideologiei de gen în școli.

Ca răspuns la întrebarea lui Burack despre ceea ce crede ea că a provocat această epidemie WOKE („mișcare de trezire”) în educație, Kelly a sugerat că educatorii au „confundat puțin ceea ce au însemnat aceste cuvinte” și, prin urmare, au transformat „non-bullying” în „promovarea agendei”. Kelly a subliniat că „oamenii sănătoși” trebuie să „respingă vehement acest lucru” și să clarifice „că nu este susținere, asta este o nebunie”.

Kelly nu a dezvăluit numele școlii fiilor ei dar la sfârșitul anului trecut a vorbit despre moartea profesorului de muzică al fiului ei – care preda la Collegiate School, o școală privată de băieți de 55.900 de dolari pe an din New York City – conform un raport al New York Post.

Megyn Marie Kelly este jurnalista americana, avocat, comentator politic, prezentator de emisiuni de discuții și prezentator de știri de televiziune. A fost prezentatoare de emisiuni la Fox News din 2004 până în 2017 și gazdă și corespondentă la NBC News din 2017 până în 2018.