Nicușor Dan, gafă de proporții! Bugetul Capitalei este nul din cauza unei greșeli de Gâgă!

by | 31 May 2021 | Social

Prefectura Municipiului București a emis o decizie prin care declară ilegale toate documentele semnate de city managerul Capitalei, Diana Pungă, în perioada în care primarul general Nicușor Dan se afla în carantină în urma diagnosticării cu COVID-19.

Antena 3 a prezentat un document al Prefecturii, conform căruia delegarea semnăturii de către primarul general al Capitalei nu se putea face decât către unul dintre viceprimarii municipiului București. Drept urmare, toate documentele semnate de city manager în numele lui Nicușor Dan sunt nule de drept! Cel mai important dintre acestea este chiar Bugetul Capitalei pentru anul 2021, care deja fusese mult întârziat din cauza negocierilor interminabile dintre PNL și USR-Plus pentru preluarea controlului asupra spitalelor din București.

Nicușor Dan avea obligația de a desemna Viceprimarul 1 și Viceprimarul 2 – cel dintâi fiind cel care ar fi avut dreptul legal de a semna documentele în locul primarului general atunci când acesta este în incapacitatea de a-și îndeplini funcția. Desemnarea celor viceprimari nu s-a întâmplat nici până în momentul de față, tocmai din cauza disensiunilor dintre PNL și USR cu privire la atribuțiile ce vor fi delegate către fiecare dintre aceștia, în baza cărora cele două partide urmează să-și împartă controlul asupra spitalelor bucureștene.

Întârzierea bugetului va compromite toate investițiile programate pentru acest an în Capitală, dar și alocările pentru diversele achiziții publice curente, cum e și cazul serviciilor de dezinsecție și deratizare sau amenajarea spațiului verde din București.

 

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading