Noul limbaj birocratic al UE dezumanizează, discriminează, transformă oamenii în androizi

by | 30 Nov 2021 | Social

Neo-marxiștii care au împânzit birourile de la Bruxelles nu se lasă până nu impun tuturor mizeria de revoluție culturală integrată perfect în absolutul prostiei, În mintea lor oarbă oamenii nu au culoare, sex, religie, naționalitate, preferințe sexuale. Toți suntem la fel și vom fi și perfect egali. Și toate astea pe banii proștilor de cetățeni care le plătesc lefuri grase și privilegii pentru a le distruge viața sistematic.

„Orice persoană din UE are dreptul de a fi tratată în mod egal”, fără referire la „sex, etnie, rasă, religie, dizabilități și orientare sexuală”.

Astfel – scrie Bruxelles-ul în noile sale linii directoare – apelativele „Miss, Mrs” (domnişoară sau doamnă) trebuie să dispară, fiind înlocuite cu un mult mai generic „Ms”, scrie agenția italiană ANSA.

Și nici de sărbători nu vor trebui să mai existe referiri cu conotații religioase, cum ar fi Crăciunul, ci acestea vor fi citate într-un mod generic: spunând, de exemplu „sărbătorile sunt stresante” și nu „Crăciunul este stresant”, precizează documentul pentru o „comunicare corectă” furnizat de Comisie şi intitulat „Union of Equality” – Uniunea Egalității.

În noul limbaj ce se cheamă DECALOGUL Uniunii Europene există câteva recomandări care trebuie respectate întotdeauna pentru că trebuie avut în vedere tratamentul egal al persoanei:
  • Nu vor fi utilizate substantive sau pronume care au legătură cu genul subiectului;
  • Trebuie menținut un echilibru între sexe în organizarea fiecărui panel;
  • Atunci când se utilizează un conținut audiovizual sau mărturii, trebuie să ne asigurăm că diversitatea este reprezentată în fiecare aspect al materialului
  • În faţa unei audienţe nu ne adresăm folosind apelativele „domni” sau „doamne” ci mult mai genericul „stimați colegi”;
  • Atunci când se vorbeşte de transsexuali, aceştia trebuie identificați în baza indicației lor;
  • Nu va mai fi folosit cuvântul „bătrâni”, ci „oameni în vârstă”;
  • Atunci când se va vorbi despre persoane cu dizabilități, nu se va mai face referire prioritară la persoană (de exemplu, în loc de „Mario Rossi este o persoană cu dizabilități”, vom spune „Mario Rossi are o dizabilitate”).

Referitor la sărbători, comisia cere „să evităm să considerăm ca fiind de la sine înțeles că toată lumea este creștină”. Şi în acest sens oferă o mulțime de exemple: în loc să spunem sau să scriem „Crăciunul este stresant”, executivul european ne invită să folosim cuvintele: „Sărbătorile sunt stresante”. Până și acest exemplu este plin de ură la adresa celor ce sărbătoresc Crăciunul dar și “sărbătorile” pentru că probabil au parte de iubirea celor dragi de care se înconjoară, nu sunt niște zombi în costum care au fost cândva oameni iar acum sunt doar plin de venin.

Ce femeie ar vrea să nu mai fie considerată femeie, sau negru să nu mai fie de culoare, musulman să nu mai fie considerat credincios, homosexualii și lesbienele să nu mai fie recunoscuti ca atare, când abia ce s-au câștigat drepturi pentru fiecare dintre ei? Și ce e obesia asta că nu trebuie să mai avem sex. Ce, suntem păpuși? Ridici rochia și nu e nimic acolo? Dacă are cineva dubii să-și dea pantalonii jos și o să vadă și sexul și culoarea și handicapul și vârsta etc.

Mafia birocraților nealeși de la Bruxelles e tot mai întinsă, ia taxă de protecție tot mai mare, nu permite nicio împotrivire și nu are nico legătură cu viată reală și noi, cetățenii.

În prezent aceata masă amorfă fără sex, culoare, religie, naționalitate de circa 44.000 de androizi Dde la UE e formată din 32.000 de lucrători la Comisia Europeană, 7.800 la Parlamentul European, 4.000 asistenți ai parlamentarilor. Toți plătiți ne noi toți, care ne fac viața grea fără să  ne întrebe, care vor să ne transforme în androizi, după chipul lor. Destul!

Să ne urăm mereu Crăciun fericit!

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading